N.Pareigytė mokosi irkluoti sportinę kanoją

Neįtikėtinai geros fizinės formos kanojininkas Eugenijus Šuklinas ir gražuolė dainininkė, o dabar ir mama Nijolė Pareigytė-Rukaitienė TV3 eteryje jau šį sekmadienį atskleis, ko galima iš jų tikėtis, kai du žinomi žmonės susėda į sportinę kanoją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2013, 3:46 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:50 AM

Galvės ežere atsiradęs netikėtas tandemas puikiai susidorojo su sveiką gyvenseną propaguojančios laidos „Sportuok su mumis“ užduotimi. Nijolė nepabūgo su pasaulio vicečempionu irkluoti link Trakų pilies, nors po to prisipažino, kad plaukti nemoka.

Jevgenijus negailėjo komplimentų Nijolei: drąsi, graži... Vėliau jis prisipažino, kad pirmą kartą sportine kanoja plaukė su moterimi, ir dar nemokančia plaukti. Sportinės kanojos nėra populiarios tarp moterų, aukšto lygio varžybose moterims net negalima startuoti, tad N.Pareigytei-Rukaitienei pasitaikė ypač reta proga išbandyti visai nemoterišką sportą poroje su pačiu geriausiu mokytoju Lietuvoje ir Europoje.

„Jaučiuosi kaip pasimatyme“, – TV3 eteryje juokaus dainininkė, pirmą kartą gyvenime gyvai sutikusi J. Šukliną. Nijolė iš karto įvertino sportininko šypseną ir įkvepiantį nuoširdumą – ežero viduryje net uždainavo apie meilę.

Jevgenijus paruošė Nijolei staigmeną: po romantiško pasiplaukiojimo dviese dainininkės laukė savarankiškas irklavimas. Jevgenijus nuo kranto stebėjo, ko  Nijolė išmoko. Ar pavyks N.Pareigytei-Rukaitienei iš vienvietės sportinės kanojos išlipti sausai? Žiūrėkite jau šį sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.