Apsiauti aukštakulnius atsisakęs K.Likša paliko šou „Romeo ir Džiuljeta“

Komisijoje, be E.Dragūno, šeštadienio vakarą darbavosi dainininkė Kristina Zmailaitė, aktorius Kostas Smoriginas ir prodiuseris Dominykas Kubilius.

K.Likšai atsisakius autis moteriškus batelius, tai padarė M.Stasiulis. K.Likša vakaro pabaigoje iškrito iš projekto.<br>D.Umbraso nuotr.
K.Likšai atsisakius autis moteriškus batelius, tai padarė M.Stasiulis. K.Likša vakaro pabaigoje iškrito iš projekto.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Oct 5, 2013, 8:07 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:04 AM

Komisijoje, be E.Dragūno, šeštadienio vakarą darbavosi dainininkė Kristina Zmailaitė, aktorius Kostas Smoriginas ir prodiuseris Dominykas Kubilius.

Pirmasis prie starto linijos – dainininkas Jonas Čepulis. Vien lietuviškai šiame šou dainuoti pažadėjęs atlikėjas šio pažado laikosi – kartu su būriu šokėjų rodo numerį pagal „Bix“ dainą „Kas iš to“ ir pasirodymo pabaigoje įnirtingai „braižo“ gitarą.

„Matau, kad tu gali šokti. Rašau stiprų penketą“, - sakė K.Smoriginas. Beje, pagal šou taisykles pirmasis pasirodęs atlikėjas visada gauna penketą.

„Visada, eidamas šokti į sceną, būk su savo batais“, - patarė E.Dragūnas.

Liepa Mondeikaitė scenoje atliko Michaelo Jacksono kūrinį "Black Or White". Energingai šokanti mergina, kuri, beje, yra prisiekusi M.Jacksono gerbėja, patiko D.Kubiliui ir K.Smoriginui, kurie ją įvertino aštuonetu. Tačiau E.Dragūnas, papasakojęs, kad vaikystėje matė Michaelo koncertą, merginai skyrė tik trejetą: "Gerai, kad neuždusot". Vis dėlto išgirdęs, kaip Liepą vertina kiti, Egidijus persigalvojo ir trejetą ištaisė į aštuonetą.

Grupės "Karma" dainininkas Kazimieras Likša nepakluso komisijos nario D.Kubiliaus reikalavimui paruošti pasirodymą su aukštakulniais, todėl jo pasirodymą komisija nutraukė.

"Turiu tikėti tuo, ką darau scenoje", - stebėdamas į aukštakulniais stypčiojantį vedėją Mindaugą Stasiulį, savo sprendimą paaiškino Kazimieras.  

"Nėra žodžio "negalima". Jūs ožiuojatės. Galėjote "apžaisti" šią užduotį kitaip - pavyzdžiui, laikyti batelius rankose. Man įdomu išgirsti, kaip dainuojate, bet po šių diskusijų nebus lengva", - įspėjo K.Smoriginas.

"Lemon Joy" kūrinį "Mylėt tave taip beprotiška ir keista" Kazimieras sudainavo, ekranuose šėlstant burleskos šokėjai - pasirodymas atrodė labai emocingas ir įtikinamas.

Pasirodymo pabaigoje Kazimieras vis dėlto paėmė batelį ir jį numetė. "Aš būčiau pridėjęs jį prie ausies, kaip telefono ragelį. Tu pasirinkai neįdomiausią variantą", - sakė K.Smoriginas.

D.Kubilius Kazimierą apšaukė "princu, kuris nenori stengtis" - ir parašė vienetą. Užtat E.Dragūnas pagyrė Kazimierą už buvimą savimi ir skyrė aštuonis balus.

Praėjusio sezono "X Faktoriaus" atradimas Martynas Kavaliauskas šou rengėjų sumanymu virto linksmu vaikėzu, trypiančiu su lindyhopo šokėjais.

"Gražus vaikinas, gera nuotaika, jei taip toliau, bus galima nešti "karštus", - juokėsi dešimtuku Martyną įvertinęs E.Dragūnas.

K.Zmailaitė pastebėjo, kad gražių dantų ir kūno Romeo vaidmeniui nepakanka, o D.Kubilius supeikė atlikėją, kad jis per savaitę neišmoko bent kelių lindyhopo žingsnelių.

Kita pretendentė - aktorė Austėja Lukaitė. Mergina taip stengėsi atlikti kūrinį iš miuziklo "Velnio nuotaka", kad, regis, jai pritrūko kvapo.

"Padainavote, pašokote tris minutes - ir jau "pompa". Nuo rytojaus patarčiau bėgioti "krosiuką", - sakė E.Dragūnas.

Ankstesniuose šou komisijos nelepinta mergina sulaukė gerų ir kitų komisijos narių vertinimų. Tačiau K.Smoriginas pastebėjo, kad jam nepatiko Austėjos įkūnytis "Velnio nuotakos" veikėjos Uršulės apatiniai.

Povilo Meškėlos mokinys Tadas Juodsnukis scenoje nusimetė apsiaustą ir liko su baltais džinsais ir marškinėliais - "firmine" Freddie Mercury apranga. Logiška, nes jam šį kartą teko "Queen" daina "We Will Rock You" - proga kaip reikiant pakratyti ilgus plaukus, ką Tadas ir padarė.

"Nesuprantu, kodėl pasirinkote šią dainą. Gal nesupratote temos. Čia nebuvo nė šokio, nei dainavimo pradmenų", - į M.Stasiulio bandymus atkreipti dėmesį į Tado atliktą šuolį nereagavo K.Smoriginas.

D.Kubilius nusprendė paskirti Tadui užduotį kitai savaitei, kuri vaikiną, regis, šokiravo - iš įrašo pasigirdo Ryčio Cicino daina "Meilės laivas".

"Įsivaizduok - taupai visą gyvenimą, nusiperki butą, atidarai duris, o tavo kaimynas - Rytis Cicinas", - sprendimą rokeriui pasiūlė E.Dragūnas.

Tango kūrinį gavusi šou dalyvė Marija stengėsi, žirklėmis karpė kraujo raudonumo sijoną, tačiau nesužavėjo komisijos. K.Zmailaitė pabrėžė, kad merginai dar reikia stengtis.     

"Kitaip suprantu šią istoriją, buvo neryžtinga, tarsi "per pusę", nei seilė, nei meilė", - nepaguodė ir K.Smoriginas.

"Man tai jūs vaidinat idealiai. Balsas gražus, labai artistiška. Įtikėjau", - regis, komisijai priešintis šį vakarą rimtai nusiteikęs E.Dragūnas, dar pastebėjęs, kad Marijos "labai gražūs kojų pirščiukai".

"Eikite pabendrauti dviese, o aš rašau keturis", - neatlyžo D.Kubilius.

Prieš savaitę maksimalų komisijos balų skaičius surinkęs Ilja Aksionovas nustebino savo gerbėjus. Lady Gagos dainą "Applause" atlikęs 16-metis scenoje pasirodė su ekstravagantiškų šokėjų būriu ir išsiskyrė manieringais judesiais.

"Jums netiko ši daina", - pastebėjo E.Dragūnas. M.Stasiulis pridūrė, kad vietoj Lady Gagos išėjo "Lady Kaka". Kitos savaitės šou Iljai teks dainuoti "Katedros" dainą "Mes jėga".

 Grupės "Saulės kliošas" dainą gavusi Raminta Naujanytė - Bjelle - dar vienas vakaro šokas. Santūriu įvaizdžiu ir patriotine daina išgarsėjusi atlikėja scenoje pasirodė, apsitempusi triko - jos pasirodymas priminė aerobikos treniruotę, tik su gyvu muzikiniu fonu.

"Atsikeli ryte, bloga nuotaika, atsidarai spintute ir iššoka tokia mergaitė. Ir viskas iškart normaliai", - juokėsi E.Dragūnas.

K.Smoriginas Ramintą išprovokavo užtraukti "Ave Maria". Už drąsą mergina gavo septynetą.  "Muzikiniame žanre pirmoje vietoje turi būti natūralus dainavimas", - pabrėžė K.Zmailaitė.

Londono teatre darbą gavęs Vaidas Baumila šou filmavime šį kartą nepasirodė. Žadama, kad kitoje laidoje jis vis dėlto dalyvaus.

Grupės "Sel" pritarianti vokalistė Silvija Pankūnaitė dėl pergalės žada padaryti viską.

Patikinusi, kad puikiai sugeba šokti, mergina scenoje tai ir rodė - Beyonce hitą atliko su tokia energija, kad E.Dragūnas sėdėjo plačiai išsišiepęs.

"Jei režisierius pasiryžtų padaryti štai tokią Džiuljetą, sprendimas būtų įdomus su jumis. Jūs esate be galo užtikrinta savimi, tai labai gera savybė scenoje", - sakė K.Zmailaitė. "Priartėjome prie MTV apdovanojimų", - pritarė D.Kubilius, skyręs dešimtuką.

Jauniausia projekto dalyvė - šešiolikmetė dainininkė Nota. Selenos Gomez hitą aliekanti mergina ir pasirinko linksmos paauglės įvaizdį - dainuodama į šepetį, su draugėmis scenoje surengė tikrą pižamų vakarėlį su skraidančiomis pagalvėmis.

"Turi tokį švelnų, gerą balsą, kuris neerzina. Mielos mergaitės. Rašau dešimt ir eisiu namo", -  numojo ranka E.Dragūnas.

"Negalima scenoje daryti bet kaip, bet ką ir bet kada", - dainininkę ant žemės nuleido K.Zmailaitė.

Buvęs ansamblio "Lietuva" dainininkas Vytautas Jurgelevičius blizgančiais drabužiais blaškėsi po sceną, dainuodamas legendinį Vytauto Kernagio hitą "Žemutinių pilių šventės".

"Buvau dirbtinis "kancaras", raginantis nerūkyti", - savo "robotišką" įvaizdį paaiškino V.Jurgelevičius.

"Man buvo baisu. Kad pabaiga gera būtų, dešimt", - regis, gilintis į pasirodymus jau pavargo E.Dragūnas.

Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad daugiausia komisijos balų surinko Silvija, o mažiausiai - Marija, Jonas ir Kazimieras. Kažkas iš šių trijų atlikėjų krenta iš šou - tai sprendžia telefonu balsuojantys žiūrovai.

Suskaičiavus jų balsus paaiškėjo, kad su projektu atsisveikino K.Likša.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.