Kvailą kaimietį vaidinęs V.Jurgelevičius paliko projektą „Romeo ir Džiuljeta“

Šeštadienį muzikiniame šou „Romeo ir Džiuljeta“ geriausi Lietuvos dainininkai vėl surėmė pečius dėl pagrindinių vaidmenų šiuolaikinėje roko operoje. Šį kartą atlikėjai linksmino žiūrovus originaliais komedijos ir parodijos numeriais.

Vytauto Jurgelevičiaus pasirodymo akimirka.<br>TV3 nuotr.
Vytauto Jurgelevičiaus pasirodymo akimirka.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-12 20:40, atnaujinta 2018-02-21 05:38

Muzikinį šou pradėjo aktorius Ramūnas Rudokas. Jis šioje roko operoje – žavingasis Paris. Auksiniais šortais pasipuošęs R.Rudokas atliko savo prisistatymo dainą.

Į vertinimo komisijos kėdes šį vakarą sėdo Kristina Zmailaitė, Dominykas Kubilius, Kostas Smoriginas ir Giedrius Drukteinis.

Tadas Juodsnukis įrodė, kad jis gali atlikti ne tik roko kūrinius. Praėjusią savaitę priėmęs jam mestą iššūkį šį kartą Tadas atliko Ryčio Cicino dainą „Meilės laivas“.

„Tu gavai labai ryškų personažą, kuriam yra tiek daug galimybių išreikšti. Aš labai stebiuosi, kad tu visiškai nesistengei jo parodijuoti. Visas pasirodymas buvo vienos spalvos. Truputį per mažai pagalvojai, trūko vienos nakties“, - pakritikavo K.Zmailaitė.

Štai D.Kubilius kaip tik pažėrė Tadui komplimentų. Anot jo, T.Juodsnukio pasirinkimas į R.Ciciną pažiūrėti lengvai buvo ne tik netikėtas, bet ir sveikintinas.

Publikos numylėtiniui Iljai Aksionovui paskirtas priešingas vaidmuo - rokerio. Demonstruodamas savo pilvo presą Ilja atliko Povilo Meškėlos dainą „Mes jėga“.

„Čia nuostabiausia parodiją, kokią mačiau šį vakarą“, - kvatojosi G.Drukteinis.

Švelnus I.Aksionovo balsas ir miela šypsena visai nederėjo prie sunkaus kūrinio. Vertinimo komisijai tai atrodė pati geriausia komedija.

Jį pranoko Martynas Kavaliauskas, suvaidinęs Aliną Orlovą. Martynas pasipuošė ugninių plaukų peruku, pilka suknele ir sėdęs prie pianino visus panardino į A.Orlovos pasaulį.

 „Martynai, tu mane džiugini. Pamačiau normalų vaikinuką. Tu labai tiksliai „nukabinai“ gerai žinomą dainininkę“, – po pasirodymo gyrė K.Smoriginas.

Štai grupės „Sel“ pritariančioji atlikėja Silvija įsijautė į Džordanos Butkutės vaidmenį. Vertinimo komisijos nariai vieningai nusprendė, kad parodija - ne itin vykusi. Nors ji puikiai išpildyta, Silvijai ji visiškai svetima.

Jonas Čepulis šią savaitę nusprendė iš širdies pasilinksminti - jis „įkūrė“ Andriaus Mamontovo bažnyčią. Specialiai šiam pasirodymui sukurta daina prajuokino kone visus salėje sėdėjusius žiūrovus.

„Tu esi tas žmogus, kuriam galva duota ne tam, kad lietaus neprilytų, o tam, kad galvotumėte ir išmąstytumėte“, - sakė K.Zmailaitė.

Ant ešafoto šią savaitę stojo Vytautas, Nota ir Bjelle. Televizijos žiūrovai šią savaitę labiausiai palaikė Notą ir Bjelle, todėl su projektu atsisveikino V.Jurgelevičius.

Kol šie trys projekto dalyviai kovojo dėl išlikimo, režisierius Kęstutis Jakštas pristatė jų naują konkurentę - Viliją Matačiūnaitę. Trumpą išbandymą išlaikiusiai laidos „Romeo ir Džiuljeta“ vedėjai toks K.Jakšto pasiūlymas buvo netikėtas. Nuo kitos savaitės Vilija taip pat kovos dėl vaidmens naujojoje roko operoje.

Gruodžio 10 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 15 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks režisieriaus K.Jakšto statomos modernios roko operos „Romeo ir Džiuljeta“ premjera. Joje pasirodys visas būrys garsiausių šalies artistų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.