Laidą kurianti M.Šalčiūtė: „Reikia būti savimi, kad kiti galėtų iš tavęs pasimokyti“

Šimtai, o gal net tūkstančiai merginų Lietuvoje baigia nusigraužti nagus iš apmaudo. Visos gražios, patrauklios, nekvailos. Bet vargu ar kuri nors galėtų pasigirti tokiu populiarumu internete kaip 20-metė Monika Šalčiūtė.

Nuosavą šokių studiją turinti M.Šalčiūtė įsitikinusi, kad jos gyvenimą socialiniame tinkle sekantys gerbėjai norėtų su ja bendrauti dažniau.<br>D.Umbraso nuotr.
Nuosavą šokių studiją turinti M.Šalčiūtė įsitikinusi, kad jos gyvenimą socialiniame tinkle sekantys gerbėjai norėtų su ja bendrauti dažniau.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-15 15:54, atnaujinta 2018-02-21 03:49

Socialiniame tinkle „Facebook” ja žavisi beveik 14 tūkst. žmonių. Tokiu gerbėjų skaičiumi tikrai reta mergina gali pasigirti. Juo labiau kad interneto sensacija vadinamą Moniką žmonės mėgsta vien už tai, kad ji yra savimi, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „TV antena“.

Nuosavą šokių studiją turinti M.Šalčiūtė įsitikinusi, kad jos gyvenimą socialiniame tinkle sekantys gerbėjai norėtų su ja bendrauti dažniau.

Todėl jau nuo šio ketvirtadienio portale lrytas.lt visi norintys gali klausytis Monikos monologų pačiomis įvairiausiomis temomis. Čia pasirodė nauja laida „Monikos kokteilis”, kurioje ji ne tik reikš savo nuomonę, žarstys patarimus, bet ir atsakinės į žiūrovų klausimus.

Emigracija, naminiai gyvūnai, pavydas – tai temos, kuriomis Monika kalbėsis su savo gerbėjais. Vis dėlto pernelyg intymių dalykų ji neketina aptarinėti.

„Ši laida labiausiai skirta tiems, kurie mane mėgsta, bet neturi galimybių su manimi bendrauti, – sakė naujos internetinės laidos vedėja M.Šalčiūtė. – Savo idealo televizijoje neturiu ir nieko neketinu kopijuoti. Reikia būti savimi, kad kiti galėtų iš tavęs pasimokyti.”

Tai pirmoji gražuolės TV laida, tačiau vasarą ją buvo galima pamatyti TV3 laidose „Žiūrėk, geras!” ir „Meilės trikampis”. Mergina bandė laimę ir konkurso „Mis Lietuva” atrankoje.

Internetinės laidos „Monikos kokteilis” portale pasirodys ketvirtadieniais ir šeštadieniais 12 val.

Tai ne pirma speciali internetinės televizijos tv.lrytas.lt laida. Nuo rugsėjo pradžios kiekvieną darbo dieną čia rodomas Algio Ramanausko ir Justo Mamontovo kuriamas projektas „Aktualai”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth