Dėl televizijos V.Matačiūnaitė gyvenimą Londone iškeitė į Vilnių?

TV3 muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ vedėja Vilija Matačiūnaitė lig šiol į filmavimus Vilniuje skraidė iš Londono, kuriame gyvena ir dirba. Tačiau sulaukusi režisieriaus Kęstučio Jakšto kvietimo tapti lygiaverte projekto dalyve ir kovoti dėl Džiuljetos vaidmens roko operoje, ji vieną po kito praleidžia lėktuvo skrydžius į Londoną. Ar galiausiai Vilija grįš gyventi Lietuvoje?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-16 12:21, atnaujinta 2018-02-21 03:13

„Jau du kartus į Londoną neišskridau dėl repeticijų. Bet dar žadu kada nors išskristi“, – sako šypsodamasi dainininkė V.Matačiūnaitė, kurios gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis.

„Sudegintų“ lėktuvo bilietų Vilijai negaila. Londone kol kas yra kam ją pavaduoti, o kaip bus toliau – ateitis parodys. „Aš visada sakiau, kad man nesvarbu, kur būsiu, jei galėsiu dainuoti ir daryti tai, kas man įdomu. Nežinau, ar drįsčiau pretenduoti į Džiuljetos vaidmenį, bet padalyvauti visad smagu. Juolab, kad su mumis dirba puikūs žmonės, pavyzdžiui, aktorinio meistriškumo moko Ineta Stasiulytė, – pasakoja Vilija. – Man projektas „Romeo ir Džiuljeta“ yra labai įdomus. Čia gaunu gerų pamokų. Prieš laidą ateina režisierius K.Jakštas, drauge peržiūrime scenarijų, jis pataria, kaip ką sakyti, parepetuojame.“

TV3 žiūrovai nepraleido pro ausis eskpresyvaus Vilijos su K.Jakštu apsižodžiavimo pastarojoje laidoje. Jis reikalavo, kad V.Matačiūnaitė dainuodama virstų „pikta boba“, o ši jį pasiuntė kur karalius pėsčias vaikšto. „Netyčia išsprūdo, – juokdamasi ginasi Vilija. – Džiaugiuosi, kad režisierius nesupyko. Jei būtų taip nutikę tikroje teatro scenoje, – gaučiau pylos, bet dabar jis manęs pasigailėjo.“

Prisijungusi prie kitų pretendenčių į Džiuljetos vaidmenį, V.Matačiūnaitė nepajuto kreivų žvilgsnių nei kuždesių. „Atvirkščiai! Kadangi nesu labai draugiškas žmogus – nepažįstamiems nelendu į akis, nesibičiuliauju, – tai ir su projekto dalyviais anksčiau nebendravau. O dabar atsirado bendras interesas, persimetame pora žodžių“, – prisipažįsta Vilija.

Šeštadienį muzikos šou „Romeo ir Džiuljeta“ dalyviai sulauks dar vieno itin stipraus konkurento: dėl Romeo vaidmens pradės kovą aktorius Marius Jampolskis. „Netikėta, keista ir labai smagu, kad jis prisijungė prie tokio gana jauno kolektyvo. M.Jampolskio stiprioji pusė – aktorinis pasirengimas, konkurencingas kitų dalyvių vokaliniams gabumams. Bet muštynių, tikiuosi, nebus. Esu pacifistė, viliuosi, kad projekto laimėtojams paaiškėjus liks taika. Tikrai norėtųsi, kad roko operos herojais − Romeo ir Džiuljeta − taptų patys geriausi, kurie pajėgtų sukurti ir atlikti šiuos vaidmenis, pateisinti ne tik žiūrovų, bet ir režisieriaus lūkesčius“, – viliasi Vilija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.