Politikoje siaučiant virusui, į LNK eterį grįžta „Diagnozė: valdžia“

„Po gan vėsios įvykių vasaros naujas politinis sezonas rudenį kaip reikiant įsisiūbavo. Panašu, kad spustelėjęs šaltukas valdžiai sukelia priešingą efektą: karštinę. Kokios šio paradokso priežastys, įsigilinti žinių laidose ne visada pakanka laiko, nes čia pateikiami tik faktai. „Diagnozė: valdžia“ analizuos ir pateiks savo vertinimus,“ – sako į eterį sugrįžtančios LNK laidos vedėja Rasa Tapinienė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2013, 1:15 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:08 AM

„Parlamento užmojai uždrausti abortus, postų persidalijimas aukščiausiuose valdžios sluoksniuose, tuo pat metu eilinius piliečius mėginant užliūliuoti pigesnio šildymo ar oresnės senatvės pažadais, Pirmojo Baltijos kanalo skandalas - tai temos, kurios pirmos laukia eilėje. Jos aktualios ir liečia kiekvieną iš mūsų. „Diagnozė: valdžia“ grįžta pačiu laiku“, - sako R.Tapinienė.

R.Tapinienės nešališkumas, taiklūs ir prie sienos remiantys klausimai, greita reakcija, buvo įvertinta žiūrovų ir prodiuserių - žurnalistė po pirmojo „Diagnozės: Valdžia“ sezono pateko į politinių laidų vedėjų elitą.

„Vien ko vertas Viktoro Uspaskicho komplimentas. Matyt, tikėjęsis eilinį kartą pralįsti su tuščiomis kalbomis, neištvėręs konkrečių atsakymų reikalaujančių klausimų pareiškė, kad vedėja – ne jo skonio moteris. Nors Rasos objektyvumą neoficialiai pripažino vėliau ne kartą dalyvaudamas laidoje“, - sako žinių tarnybos vadovė Inga Larionovaitė.

Pagal laidos formatą, daugiau nei valandą trunkančioje politinėje diskusijų laidoje susikaus du pagrindiniai oponentai. Diskusijų studijoje klausys įvairių sričių ekspertai – politologai, psichologai, iškalbos, viešųjų ryšių, kūno kalbos specialistai. Programos pabaigoje jie diagnozuos svečius. Be aštrių klausimų laidos dalyvių ir žiūrovų laukia intriga: kiekvienas politikas prieš laidą gaus po lagaminą, kuriame uždaryta jam nemaloni tema. Ir tik pats laidos dalyvis spręs: atverti jį ar ne, Lietuvos žmonėms užmenant dar vieną mįslę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.