B.Cumberbatchas tapo tarptautinio žurnalo „Time“ viršelio žvaigžde

Vienas populiariausių pasaulio savaitraščių, žurnalas „Time“ naujojo tarptautinio numerio, kuris prekyboje pasirodys spalio pabaigoje, viršelio veidu pasirinko išskirtinės išvaizdos, šiuo metu populiarumo viršūnėje esantį Anglijos aktorių Benedictą Cumberbatchą. Būtent jis atliko pagrindinį vaidmenį Lietuvos kino teatrus jau pasiekusiame dramatiškame trileryje „Penktoji valdžia“ (angl. „The Fifth Estate“).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2013, 3:00 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:20 AM

37-erių B.Cumberbatchas naujojoje juostoje įkūnijo „WikiLeaks“ įkūrėją ir vyriausiąjį redaktorių Julianą Assange‘ą. Kaip interviu „Time“ sakė aktorius, būtent šis vaidmuo tapo iki šiol didžiausiu jo profesiniu iššūkiu, o J.Assange‘o asmenybė – didžiausia kūrybine mūza.

Papuošęs „Time“ viršelį, B.Cumberbatchas prisijungė prie šios garbės nusipelnusių žymiausių pramogų pasaulio garsenybių, tokių kaip Michaelas Jacksonas ar Julia Roberts, gretų. Aktorių įamžino iš Argentinos kilusi fotografė Paola Kudacki, kuriai yra pozavusios Jane Fonda, Salma Hayek ir daugybė kitų žvaigždių.

Portretų meistrė tikino nekantriai laukusi šios fotosesijos ir gyrė B.Cumberbatchą, kuris, anot jos, tapo puikiu modeliu. „Stengiausi perteikti jo žvilgsnio skvarbumą, veido bruožų intensyvumą ir tuo pačiu ramybę“, – „Time“ sakė P.Kudacki. Jos teigimu, aktoriaus nuotraukos yra labai savitos. „Jis žiūri į objektyvą pasitikėdamas savimi, bet tuo pačiu jo akyse yra kažkas keisto, tarsi jose galėtum matyti jo žmogiškumą. Nenuostabu, kad jo herojai, sukurti remiantis tikrais asmenimis, yra tokie realistiški. Manau, jis labai pagarbiai žvelgia į savo personažus“, – svarstymais dalijosi fotografė.

Beje, įdomu tai, kad B.Cumberbatchas į fotosesiją atsigabeno nemažai savo paties drabužių, nors įprastai žvaigždės aprengiamos stilistų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.