M.Kavaliauskas metė pirštinę D.Kubiliui: „Jis galbūt nesupranta meno“

Jau šį šeštadienį 19.00 val. TV3 muzikos projekte „Romeo ir Džiuljeta“ aistras kurstys šou dalyvio Martyno Kavaliausko mesta pirštinė komisijos nariui Dominykui Kubiliui. Ar projekto gražuoliuką Martyną išgelbės jo balta šypsena? O gal vaikinui teks pirmą kartą išbandyti šou ešafotą?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-24 12:51, atnaujinta 2018-02-20 21:28

Kiekvieną šeštadienį laidoje „Romeo ir Džiuljeta“ mažiausiai balų surinkę trys dalyviai išbandomi vadinamuoju Džiuljetos balkonu: tas, kuriam ne tik komisija, bet ir televizijos žiūrovai pašykšti balsų, pajunta, kaip po kojomis atsiveria praraja ir tenka nugarmėti žemyn.

Kas artimiausioje laidoje patirs šiuos „atrakcionus“, TV3 žiūrovai pamatys šeštadienio vakarą. Tiesa, jau šiandien aišku, kad komisiją už ūsų patampęs šou dalyvis M.Kavaliauskas surizikavo pelnyti vieną iš mažiausių vakaro rezultatų.

Romeo ariją atlikęs Martynas komisijos nariui, prodiuseriui D.Kubiliui pasirodė pernelyg vienspalvis. „Jau šeštą laidą tu esi vienodas“, – filmavime teigė Dominykas. Išgirdęs tokį vertinimą, M.Kavaliauskas atsikirto, esą Dominykas „galbūt nesupranta meno“. Tokia replika turėjo įtakos D.Kubiliaus iškeltam balui.

Tiesa, pats Martynas veikiausiai nebijo iššūkių, nes jaučia stiprų publikos palaikymą: „Kiek žinau, žiūrovai mane palaiko. Būčiau asilas, jei nejusčiau dėmesio, – neslėpė M.Kavaliauskas, bet patikino, kad gerbėjos į jo namus būriais nesiveržia. – Tik tėvai savo vaikams kartais paprašo autografo.“

TV3 projekte „Romeo ir Džiuljeta“ M.Kavaliauskas kovoja dėl pagrindinio vaidmens legendinės roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ naujausioje versijoje, kurios premjeros įvyks gruodžio 10 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 15 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje. Martynas sako, kad roko operoje atlikti Romeo vaidmenį po Marijaus Mikutavičiaus ir Manto Jankavičiaus jam būtų labai įdomu. „Vėliau turėčiau ką papasakoti vaikams, tai būtų nemenkas pasiekimas“, – šypsodamasis sakė Martynas.

Dalyvavimas TV3 muzikos šou „X Faktorius“ pirmajame sezone vaikiną užgrūdino, o projektas „Romeo ir Džiuljeta“, pasak jo, sustiprino pasitikėjimą savimi: „Pagaliau jaučiuosi daug ramiau, scenoje esu laisvesnis ir noriu joje būti kuo daugiau.“

Kaip jam seksis pasirodyti Romeo amplua, ir kas būna, kai neklausai komisijos, paaiškės jau šeštadienį 19.00 val. originaliame lietuviškame muzikos šou „Romeo ir Džiuljeta“ per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.