Norėdamas atrodyti gražesnis M.Petruškevičius svečiuose prašo prigesinti šviesas

„Aš gražus“, – taip sako sau Mantas Petruškevičius, atsistojęs prieš veidrodį ir pasijunta geriau. LNK laidoje „Valanda su Rūta“ ketvirtadienio vakarą Mantas prisipažino, kad išvaizda jam padėjo daugiau pasiekti gyvenime. Grožiu naudojasi ir kelią skinasi daugelis. O priemonės įvairiausios – netgi aukso dulkių kaukės - pasakojo žinomas vyras.

Paklaustas, ar pats naudoja botulino toksiną, M.Petruškevičius prisipažįsta, kad po audringų ir dažnų vakarėlių „reikia ir tų patempimų“.
Paklaustas, ar pats naudoja botulino toksiną, M.Petruškevičius prisipažįsta, kad po audringų ir dažnų vakarėlių „reikia ir tų patempimų“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2013, 12:19 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:28 PM

Paklaustas, ar pats naudoja botulino toksiną, M.Petruškevičius prisipažino, kad po audringų ir dažnų vakarėlių „reikia ir tų patempimų“. Mantas namuose nedega ryškios šviesos, mėgsta prigesintą – buduarinę. O nuėjęs į svečius irgi paprašo prigesinti: „Ryškioje buitinėje šviesoje bet kuris atrodys nelabai gražiai.“

„Ar prezidentas būtų atkreipęs į jus dėmesį, jeigu jūs nebūtumėte tokia graži?“ – į vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės klausimą Kristina Brazauskienė atšovė: „Žinoma, ne.“ Kalbėdama apie tai, kokia moteris turi būti pasitempusi, prisižiūrėjusi, pridūrė, kad turi ir kvepėti. „Prisimenu, kai Algirdas pabučiavo, tai sako, tu – kaip avietė“, – pasakojo prezidento Algirdo Brazausko našlė.

Dar viena dramatiška istorija, kai išvaizdos pokyčiai nulėmė likimą – Alvydo Gudeliausko, kuris staiga ėmęs senti puolė į depresiją, alkoholį, prarado šeimą. Per laidą Alvydas papasakojo, kaip nusivylė ir nebetikėjo niekuo, netgi moterimis.

„Kaip vyrai sako – visos jos tokios. Bet tą požiūrį pakeitė būtent moteris“, – pasakojo Alvydas. Jis teigė, kad jo senėjimo procesas yra sustojęs, ir tai nebuvusi genetinė liga, tiesiog netinkamas gydymas ir vaistai sunaikino riebalinį sluoksnį, jis, trisdešimtmetis, staiga pavirto seniu ir tai sulaužė jo gyvenimą.

A.Gudeliauskas, be daugybės varginančių gydymo procedūrų, papasakojo patyręs klinikinę mirtį ir vos neatsisveikino su šiuo pasauliu. „Sako, negali išeiti, jeigu ką nors myli ir tave myli“, – atviravo laidoje Alvydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.