Radžis apie su priklausomybe kovojančią mamą: „Ji visai neblogai atrodo“

Jau šį ketvirtadienio vakarą 20.30 val. BTV laidoje „Yra kaip yra“ – diskusija apie Vilniaus taborą. Ar jį sunaikinus dingtų problemos? Ar narkotikų prekyba paprasčiausiai persikeltų į sostinę?

"Didžiausia mano svajonė - išsigydyti", - neslepia dainininko Radžio motina.
"Didžiausia mano svajonė - išsigydyti", - neslepia dainininko Radžio motina.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2013, 4:59 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:09 PM

BTV „Yra kaip yra“ laidoje dalyvaus Vilniaus meras Artūras Zuokas, kuris labai norėtų taborą nušluoti nuo žemės, taip pat Vilniaus romų bendruomenės pirmininkas Stepas Visockis, kuriam atrodo, kad panaikinus taborą, romų bendruomenės problemos pasidarytų dar opesnės, nuolatiniai taboro klientai, ten perkantys narkotikus ir romų kilmės atlikėjas Radžis.

Šis dainininkas tikina, kad toli gražu ne visi romai yra blogi. „Yra ir gerų žmonių, kurie moka mokesčius, dainuoja. Štai, pasižiūrėkite į mane!“ – laidoje sakys romų kilmės atlikėjas.

Radžis prisipažįsta lankęsis tabore. „Buvome ten su ansambliu. Darėme ten šventę, kurioje buvau pavaišintas. O koks mano įspūdis apie ten gyvenančius žmones? Manau, kad pamažu, pažiūrėję į mano ar Ištvano pavyzdį, pradės keistis ir jie“, – BTV „Yra kaip yra“ pasakos Radžis.

Jis taip pat pridurs, kad labai džiaugiasi, kad jį mama paliko augti vaikų namuose ir pridurs norintis padėkoti savo mamai Vidai. „Ačiū Dievui, nepatyriau to, ką patyrė mano mama. Aišku, ji pati pasirinko tokį kelią“, – sakys atlikėjas.

O jo motinai įžengus į studiją Radžio veidą nušvies šypsena. Nors išvydęs mamą, Radžis šiek tiek pasimetė, tačiau prisipažino, kad jam malonu ją matyti. „Beje, mano mama visai neblogai atrodo“, – pagyrė ją dainininkas.

„Didžiausia mano svajonė – išsigydyti. Ir jau kitą mėnesį gulsiu į ligoninę“, – apie tai, kaip ruošiasi kovoti su jau 20 metų trunkančia priklausomybe nuo narkotikų, pasakojo Radžio mama Raisa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.