Garsių moterų misija – surasti 130 kilogramų sveriančiam jaunuoliui nuotaką

TV gelbėtojų gretas papildė trys orios ponios: aktorė Kristina Kazlauskaitė, verslininkė Aurelija Grabštienė ir kūno rengybos specialistė Joana Bartaškienė.

K.Kazlauskaitė, A.Grabštienė ir J.Bartaškienė Žygimantą privertė sportuoti.
K.Kazlauskaitė, A.Grabštienė ir J.Bartaškienė Žygimantą privertė sportuoti.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-05 12:24, atnaujinta 2018-02-20 14:30

Šįvakar LNK pradeda transliuoti laidą „Pašėlusios močiutės”. Pirmoji laidos vedėjų K.Kazlauskaitės, A.Grabštienės ir J.Bartaškienės misija – surasti nuotaką 21 metų vilniečiui Žygimantui, sveriančiam 130 kilogramų.

„Niekada nesu turėjęs merginos”, – guodėsi elektriku dirbantis vaikinas. Jis pridūrė, kad jam trūksta pasitikėjimo savimi.

Su motina gyvenantis Žygimantas prisipažino, jog neturi net ir gero draugo, kuriam galėtų išsipasakoti.

Su Kristina, Joana ir Aurelija laidos herojus praleido visą dieną. „Kai kurios Žygimanto liūdesio priežastys itin keistos. Pavyzdžiui, jis niekada nemūvi šortų, nes mano, kad jo kojos pernelyg plaukuotos. „Kokia nesąmonė, juk plaukuotumas – tai vyriškumo įrodymas”, – stebėjosi Joana.

Tačiau Joaną dar labiau nustebino vaikino maisto racionas. Ji išsiaiškino, kad 80 procentų Žygimanto meniu sudaro makaronai. Močiutė vaikinui pirmiausia patarė susirūpinti sveika mityba ir kūno kultūra. Į sporto salę nutemptas stambus vaikinas jau po penkių minučių mankštos buvo šlapias nuo prakaito.

„Pašėlusios močiutės” gilinosi į sritis, kurias pačios geriausiai išmano. Joana – į išvaizdą, Kristina – į vidinį pasaulį, o Aurelija – į santykius šeimoje.

K.Kazlauskaitė vaikinui prigrasė, užuot kiauras dienas murksojus prie kompiuterio, lavintis ir šviestis. Močiutė patarė, kokias knygas jam reikėtų perskaityti, kokius filmus peržiūrėti.

Negana to, močiutės suorganizavo vaikinui pasimatymą su gražuole šviesiaplauke. „Negalėjau patikėti, kad einu į pasimatymą su viena iš tokių merginų, kurios į mane niekada net nežiūri”, – stebėjosi Žygimantas.

Tačiau pasimatyme jis visiškai susimovė. Iš jaudulio vaikinui džiūvo burna, prakalbinti merginą jam pritrūko drąsos.

Užsispyrusios močiutės suteikė jam dar vieną šansą. Ar antrame pasimatyme Žygimantas pagaliau išdrįs užmegzti pokalbį?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.