Advokatė S.Pronina: „Vyrai, vesdami jaunesnę moterį, pasirašykite vedybų sutartį“

„Žilė galvon, velnias uodegon, o vyras kaip vynas – kuo senesnis, tuo geresnis?“ - tokiu klausimu šio ketvirtadienio „Valanda su Rūta“ laidą pradės vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2013, 2:30 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:16 AM

Laidoje bus diskutuojama, ar amžiaus skirtumas tikrai neturi įtakos meilei ir poros santykiams. Juk atrodo, kad vis daugėja porų, kuriose vyras tinka amžiumi moteriai į tėvus, o žmonų išpažintys, kai vyras palieka šeimą dėl per pus jaunesnės, jau nieko nebestebina. Tiesa, laidos vedėja juokdamasi pridėjo savo eilučių ir perfrazavo žinomą posakį: „Gal tikrai, vyras kaip vynas - jaunas greitai svaigina, o štai nuo seno skauda galva. Išgėrei vos taurę ir pastatei į komodą“, - juokdamasi kalbėjo Rūta.

„Jaunas kūnas svaigina“, – neslėpė garsus rašytojas Edmundas Malūkas, kurio viena iš 3 žmonų buvo 20 metų jaunesnė, kai laidos vedėja tiesiai paklausė, kas gi vyksta vyro galvoje, kad šis meta gyvenimo draugę dėl į dukteris tinkančios moters. Tiesa, rašytojas pripažino, kad santuoka su jauna moterimi buvo didžiausia jo gyvenimo klaida.

„Jaunesnė moteris vyrui yra peilis, o jaunas vyras moteriai – medus“, - laidoje aiškino bestselerių autorius.

„Gyvenate vieną kartą, todėl nekreipkite dėmesio į tai, ką jums sako, į kitų nuomonę“, - taip aiškino Seimo narė Aušrinė Marija Pavilionienė.

Seimo narė užminė mįslę – kiek gi metų jos draugui.

„Man patinka jaunas kūnas, o kai pasižiūriu į savo bendraamžius vyrus Lietuvoje – apsmukę, apsileidę. Kodėl aš prisižiūriu, o jie negali? – neslėpė politikė . - Seksas - iki 80-ties metų!“

Jai antrino ir astrologė Vaiva Budraitytė, kuri sąmoningai pasirinko keleriais metais jaunesnį vyrą.

„Na, būčiau pasidžiaugus aš tais man besisiūliusių savo bendraamžių pinigais, nusipirkčiau kilograminį deimantą, o kas toliau, juk gyventi reikia. Nevilioja manęs ir tas vyresnių vyrų pilvo boselis“, - savo patirtį pasakojo Vaiva.

Laidoje dalyvavo ir ekscentriškoji skyrybų advokatė Svetlana Pronina, studijoje, tiesa, suspindusi dalykiniu įvaizdžiu. Ji neslėpė, kad konsultuoti tokias poras, kai vyras gerokai vyresnis už moterį, jai tenka dažnai.  

„Vyrai, vesdami jaunesnę moterį, pasirašykite vedybų sutartį“, - įspėjo advokatė.  Anot jos, jaunos moterys teka už gerokai vyresnių dėl pinigų.

„Tai pinigai, norų išsipildymas“, - pasakojo advokatė, paklausta ko tikisi jaunos moterys, susiedamos gyvenimą su gerokai vyresniu vyru. Advokatė pastebėjo, kad tokios moterys skuba susilaukti vaiko, kad būtų garantuotos dėl išlaikymo ir pririštų vyrą.

Neseniai su beveik vienmete drauge susilaukęs dukters renginių vedėjas 49 metų Marijus Bagdonavičius neslėpė, kad jo draugai stebėjosi dėl draugės amžiaus.

„Kai susiradau draugę, visi sakė – durnas, nes tikėjosi, kad šalia bus 25-erių mergina, – pasakojo Marijus, - Bet aš noriu ne tik pasirodyti, man reikia bendravimo. 12 metų jaunesnė moteris – tai jau kita karta, aš nesuprantu, apie ką ji pasakoja, o virš 20 metų – tai jau dvi kartos. Toks vyras jau gyvena su savo anūke. Žurnalistams visi interviu duoti, viršeliams draugė išfotografuota, draugams parodyta, o kas toliau? Tada nebeturi apie ką kalbėti. Papasakočiau, kaip tokios moterys, vyresnių vyrų žmonos, gyvena. Kai vedu renginius, į tas jaunas moteris stengiuosi net nepažiūrėti, nes tuoj vyro akys pasidaro kaip buliaus. Ir savo agresiją jis nukreipia ne į mane, o į tą moterį“.

Žinomas seksologas ir psichologas Andrius Kaluginas pastebėjo, kad dažniausiai gerokai vyresnį vyrą renkasi tėvo neturėjusi, skurdžioje šeimoje augusi mergina: „Bet paskui ta pilka pelytė subręsta, auga kaip asmenybė, o jos išrinktasis jau nori tik ramiai namuose, ant sofos laiką leisti. Tuomet ir atsiranda poros problemos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.