Aktorius J.Bareikis uždainuos su savo tėčiu

Vis labiau artėjant finalui, „Auksinio balso“ dalyviai stiprina pajėgas. Šį šeštadienį vieninteliame tikro garso televizijos konkurse – duetų vakaras.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2013, 5:20 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:05 AM

Jokūbas Bareikis į sceną atsives ne ką kitą, o tėtį, aktorių Saulių Bareikį, su kuriuo atliks dainą „Mažosios seselės“ iš „Aktorių trio“ repertuaro, po kurios žibės ašaros ne tik Zitos Kelmickaitės, bet visos publikos akyse. „Tai sena daina. O. Ditkovskio pagal S. Gedos tekstą. Ji visada man patiko, turi kažkokią gerą energiją“, – sako Jokūbas.

Pretendentas į „Auksinio balso“ titulą prisipažįsta ilgai nesvarstęs, kai duetų vakarui reikėjo pasirinkti partnerį: „Kažkaip net nekilo klausimų, su kuo dainuoti. Atrodė, kaip gi galėčiau nepadainuoti „Auksiniame balse“ su tėčiu.“ Televizijoje aktorių tėvo ir sūnaus duetas, beje, pasirodys pirmą kartą.

Šį šeštadienį išvysime ir dar vieną šeimyninį duetą: Šorenai kompaniją scenoje palaikys jos vyras aktorius Audrius Bružas. Liudas Mikalauskas pasirodys su Deiviu, Jeronimas Milius – su Česlovu Gabaliu. Evelina Sašenko į duetų vakarą atsives Mundį, Girmantei Vaitkutei sužibėti padės Neda.

Kurio dalyvio pasirinkimas sėkmingiausias? „Auksinis balsas“ – jau šeštadienį iš karto po „Panoramos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.