Aktorius P.Tamolė: „Dideli pinigai neuždirbami lengvai“

Seriale, kaip ir gyvenime, – niekada nežinai, kas tavęs laukia „už kampo“. Turtingų tėvų vaikas, auksinis berniukas, gerietis – taip buvo apibūdinamas aktoriaus Pauliaus Tamolės kuriamas Rimvydo personažas TV3 seriale „Moterų laimė“. Deja, siužetui pasisukus netikėta linkme, jo gyvenimas ima riedėti šlaitu žemyn. Aktoriui tenka asmeniškai išjausti staiga veikėją užgriuvusias nesėkmes.

„Baisu, kai žmonės rizikuoja absoliučiai viskuo dėl geresnio duonos kąsnio“, – svarstė Paulius.<br>TV3 nuotr.
„Baisu, kai žmonės rizikuoja absoliučiai viskuo dėl geresnio duonos kąsnio“, – svarstė Paulius.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2013, 4:51 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:09 AM

„Rimvydas persimainė po įvykusios automobilio avarijos. Sveikam žmogui vaidinti sunkiai sužeistą, prie gyvybę palaikančių aparatų prijungtą ligonį – nesuvokiamai sunku. Net negaliu paaiškinti, bet šis sunkumas, kiek žinau, aplanko bemaž visus aktorius, kuriems tenka toks vaidmuo. Taigi aš, kaip aktorius, kaip Paulius, privalėjau išeiti iš savo komforto zonos“, – pasakojo P.Tamolė.

Žinomas vyras pabrėžė, kad kaip tik šis „išėjimas iš komforto zonos“ jam padėjo kurti tolesnio etapo Rimvydo personažą, kuris iš „gero vaiko“ virsta narkotikų prekeiviu. „Tas nepatogumas man padėjo ir vaidinant visiškai kitokį Rimvydą, nei jį jau pažįsta televizijos žiūrovai. Dabar jis – nuo policijos besislapstantis narkotikų prekeivis“, – sakė aktorius.

Tiesa, narkotikų prekeivio amplua P.Tamolę privertė pajusti, ką žmonės pasiryžę padaryti dėl pinigų. „Faktas, kad narkotikų niekada „nestumdžiau“ ir niekada to nedaryčiau. Nepaisant to, kad man labai patinka pinigai. Atlikdamas šį vaidmenį turėjau galimybę pajusti, ką išgyvena tokie žmonės. Baisu, kai jie rizikuoja absoliučiai viskuo dėl geresnio duonos kąsnio“, – svarstė Paulius.

Paklaustas, kodėl jo personažas iš mamos sūnelio ir pavyzdingo moksliuko nusirito iki kvaišalų pardavėjo, Paulius gūžtelėjo pečiais: „Sunku atsakyti, kodėl žmonės taip daro. Rimvydas norėjo būti nepriklausomas, pats užsidirbti, o nelegalūs verslai pinigų neša daugiau. Nors aš pats manau, kad dideli pinigai niekuomet neuždirbami lengvai.“

Kur kvaišalai – ten ir policija. Susidūrimo su tvarkos ir dorovės sergėtojais neišvengs ir Rimvydas. „O aš tikrovėje niekada nebuvau įkliuvęs policijai. Taigi vaidinti sulaikomą žmogų neturint tokios patirties yra gana sunku. Tokiais atvejais mėgini prisiminti savo ekstremaliausią patirtį ir ją šimtus kartų paaštrinti“, – pasakojo Paulius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.