„Romeo ir Džiuljeta“ dalyviai prieš tiesioginę stengėsi ištirpdyti įtampą

Šeštadienį televizorių ekranus pasiekė pirmoji tiesioginė televizijos projekto „Romeo ir Džiuljeta“ transliacija. Nors transliacija prasidėjo tik pasibaigus vakaro žinių laidai, projekto dalyviai užkulisiuose sukinėjosi jau gerokai anksčiau – makiažui, šukuosenoms aprangai ir susikaupimui prieš pasirodymą reikia nemažai laiko.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 16, 2013, 6:45 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:10 AM

Kadangi projekte „Romeo ir Džiuljeta“ dalyvauja scenos vilkai, akivaizdžiai besijaudinančių ir pirmyn bei atgal mindžiukuojančių žmonių čia nepamatysi. Užkulisiuose vyravo draugiška ir linksma atmosfera.

Projekte likę 8 dalyviai šeštadienį kovojo dėl galimybės patekti į finalą ir laimėti pagrindinius vaidmenis šiuolaikinėje roko operoje „Romeo ir Džiuljeta“, statomoje pagal kultinę pirmtakę „Meilė ir mirtis Veronoje“.

Roko operos premjera numatyta gruodžio 10 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 15 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje. Roko operoje „Romeo ir Džiuljeta“ vaidmenis taip pat kuria Larisa Kalpokaitė, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Darius Petkevičius, Ramūnas Rudokas, Viktoras Malinauskas, Juozas Gaižauskas, Marius Jampolskis, Aistis Mickevičius, Karina Krysko-Skambinė ir kt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.