Atsisveikinęs su barzda T.Rimgaila sulaukė pastabų iš grupės narių

Renginių vedėjas ir šokančios grupės „Džentelmenai“ narys Tadas Rimgaila nusiskuto barzdą. Pirmą kartą nusiskutęs daugiau nei penkis metus nešiotą lengvą barzdelę, vyras sulaukė klausimų bangos iš artimiausių žmonių. Žmona Liucina vyrą išvadino jaunikliu, o grupės „Džentelmenai“ nariai, su kuriais vyko koncertuoti, juokavo, kad neleis jam lipti ant scenos.

Renginių vedėjas ir šokančios grupės „Džentelmenai“ narys Tadas Rimgaila nusiskuto barzdą.
Renginių vedėjas ir šokančios grupės „Džentelmenai“ narys Tadas Rimgaila nusiskuto barzdą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-20 14:18, atnaujinta 2018-02-20 06:29

Tą pačią barzdos šukuoseną Tadas nešiojo jau labai seniai, o netikėtus pokyčius paskatino noras išbandyti ką nors naujo. „Visi įprato mane matyti su pritrumpinta ir paformuota kelių dienų barzdele, tad pamatyti visai be smakro plaukų artimiesiems buvo didesnis šokas nei man pačiam. Buvo truputėlį nejauku be barzdos ir toks jausmas, kad visada šalta”, – atviravo Tadas.

„Jaunystėje negalėdavau švariai skustis, nes odą iš karto išberdavo. Pradėjau auginti barzdą ir iš aplinkinių išgirdau, kad ji man labai tinka. Todėl nebeeksperimentavau nei su jautriai odai skirtomis priemonėmis, nei pačios barzdos plaukeliais. Tiesa, dabar skusdamasis su vėsinančia barzdaskute išvengiau visų jautrios odos problemų“, – atviravo Tadas. Paklaustas, ar dabar visada skusis glotniai, Tadas šyptelėjo ir pridūrė, kad apie tai pagalvos pavasarį, kai tik atšils orai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.