„Šok!“ finalininkai pasirengę iššūkiams tiesioginiame eteryje

Jau šį sekmadienį prasideda nacionalinio šokių talentų konkurso „Šok!“ finalai. Tiesioginė transliacija iš LRT didžiosios studijos projekto dalyvius atskleis jiems neįprastu amplua – kiekvienas turės parodyti, kaip pavyko įvaldyti dar niekuomet nebandytą šokio stilių.

„Šok!“ finalininkai pasirengę iššūkiams tiesioginiame eteryje.<br>LRT nuotr.
„Šok!“ finalininkai pasirengę iššūkiams tiesioginiame eteryje.<br>LRT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2013, 4:58 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:51 AM

Šią transformaciją stebėsiantys žiūrovai nuo šiol įgaus teisę patys rinktis, kas turės palikti konkursą – balsuodami tiesioginio eterio metu jie išsirinks savo favoritus.

Kardinaliai „persilaužti“ teks ir popingo, vienos iš gatvės šokių stiliaus atmainos, šokėjams Edvinui Aušvicui ir Eigilei Maliauskaitei. Savaitės pradžioje jie išgirdo, jog jau sekmadienį pora turi parengti... šiuolaikinį šokį. „Labai sunku. Šiame šokyje turi būti tiesus, įsitempęs iki pat pirštų galiukų – tai visai priešinga tam, ką mes darome įprastai“, – pasakoja apie tikrą išbandymą dvidešimtmečiai įsimylėjėliai Edvinas ir Eigilė.

„Gatvės šokėjai taiko visai kitą techniką. Šiuolaikinis šokis reikalauja gero kūno paruošimo, čia reikia ištiestų kojų, o tai jiems yra tikras iššūkis, ypač vaikinams. Bet mes ieškome nestandartinių sprendimų“, – juokiasi choreografas M. Staniulėnas, padedantis pasirengti jauniesiems finalininkams.

Pora scenoje ir gyvenime Edvinas ir Eigilė visgi džiaugiasi tekusia proga ne tik prisiliesti prie kitų šokių stilių, bet ir įkūnyti jiems skirtos temos personažus. „Mūsų pasirodymas bus tikrai jautrus, paliesiantis žiūrovų širdis...“ – linksmų, žaismingų šokėjų stereotipą laužys Edvinas ir Eigilė. Kokią temą gavo dalyviai, išlieka paslaptis.

Plati „Šok!“ projekto dalyvių amžiaus, stilių, sudėties ir pasirengimo amplitudė garantuoja pribloškiantį reginį. Tai bus didelė staigmena ne tik žiūrovams, tai didelė naujovė bei išbandymas ir patiems dalyviams. Kuo teisėjai, choreografai ir žiūrovai susižavės, o kuo nusivils? Pirmasis „Šok!“ finalas tiesioginiame eteryje jau šį sekmadienį, 18.30 val. per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.