M. Petruškevičius sukritikavo tikrą Lietuvos princą

Penktadienio vakarą LNK laidoje „KK2 penktadienis“ – išties išskirtinė, kilminga publika, karališki patiekalai, dainos ir drabužiai. Tačiau svarbiausiais studijos svečias – tikrų tikriausias Lietuvos princas Inigas fon Urachas iš Vokietijos. Nedaug kas žino, kad 1918-taisiais Lietuva turėjo karalių Vilhelmą, kuris buvo pavadintas Mindaugu II-uoju. Kilmingas vokietis sutiko ne tik tapti mūsų karaliumi, bet ir išmokti kalbą, papročius bei apsigyventi Lietuvoje, Verkių rūmuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-29 11:13, atnaujinta 2018-02-20 02:13

Vokietijoje, įspūdingoje Lichtenšteino pilyje, karaliaus Mindaugo II-ojo palikuonis, anūkas Inigas fon Urachas gyvena ir dabar. Penktadienį jis atsakys į pagrindinį klausimą: ar jis sutiktų tapti šalies karaliumi?

Į susitikimą su tikru Lietuvos princu atvyks išskirtinė publika: Seimo narė Dalia Teišerskytė atsineš bajorišką jos luomą patvirtinančius dokumentus. Etiketo žinovas Giedrius Drukteinis pateiks įrodymus, kodėl jis yra tikrasis Lietuvos elito atstovas. Tačiau bene labiausiai visus priblokš stilistas Mantas Petruškevičius, kuris tiesiai princui į akis pasakys, kad jo apranga – netinkama oficialiems pasirodymams. Ką Inigui fon Urachui pasiūlytų Mantas? Ar princas ruošiasi palikti prabangiąją Lichtenšteino pilį ir apsigyventi Lietuvoje?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.