Ukrainoje koncertuosiantis „Lietuvos balso“ dalyvis Robertas nebijo rizikuoti

LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ dalyvis Roberto Meloni šįvakar surengs koncertą viename karščiausių Europos taškų – Ukrainoje. Tačiau dainininkas tikina, kad esant tokiai nestabiliai situacijai šalyje ir pačioje jos širdyje – sostinėje, nutikti gali bet kas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2013, 4:32 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:47 PM

„Jau seniai buvo sutarta dėl mano koncerto kelionių organizatoriams Kijeve. Neslėpsiu, kad važiavau čia su nerimu širdyje. Ir jis niekur nedingo – sužinojau, kad pasirodymas bet kurią minutę gali būti atšauktas, visą naktį laukėme, stebėjome situaciją“, − pasakoja Roberto.

Jau Kijeve Roberto sužinojo, kad dėl melagingo pranešimo apie bombą, kuriam laikui buvo sutrikęs ir oro uosto darbas, atšaukti skrydžiai.

„Būti čia yra gana rizikinga. Renginio, kuriame dainuosiu, vieta yra visai greta aikštės, kurioje susirinkę protestuotojai. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, kad rytoj sėkmingai atskrisiu į Vilnių. Šeštadienį manęs laukia „Lietuvos balso“ žiūrovai“, − sako R. Meloni.

Ingos ir Arūno Valinskų komandoje dainuojantis italas muzikinio projekto gerbėjams parengė staigmeną. Publika išgirs temperamentingąją Ricky Martino „Livin‘ La Vida Loca“ ispanų, anglų ir lietuvių kalbomis.

Antrasis „Lietuvos balso“ finalų TOP-12 su galingais balsais, gyva muzika ir nepakartojamu šou, jau šį šeštadienį per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.