A.Žvinio glėbyje atsidūrė nauja mylimoji?

Į LRT televiziją persikėlęs serialas „Naisių vasara“ jau sausio 1-ąją pradeda naująjį sezoną. Pasak serialo kūrėjų, penktus metus skaičiuojanti telenovelė šįkart kaip niekad intriguojanti – „Naisių vasaros“ herojus, kaip ir tikrame gyvenime, lydės ir laimė, ir negandos.

Agnė.<br>LRT nuotr.
Agnė.<br>LRT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2013, 4:54 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:41 PM

Tie, kas įpratę Pijų vaidinantį Aurimą Žvinį seriale matyti įsipareigojusį Elenai (akt. Agnė Grudytė), bus nustebinti. Užbėgdami įvykiams už akių, kūrėjai atskleidžia, jog šio personažo linija drastiškai keičiasi – jis taps našliu. Šis siužeto vingis sukrės Pijaus gyvenimą, tačiau kartu tai bus naujo etapo pradžia. Tiesa, prieš mirštant Elenai, pora spės įsivaikinti mergaitę, kurios atsiradimas išties daug ką pakeis. Didžioji intriga užvirs tuomet, kai Naisiuose netikėtai pasirodys įvaikintos mergaitės giminaitė.

„Seriale „Naisių vasara“ vaidinsiu Gabrielę. Esu netikėtai atsiradusi Pijaus įvaikintos mergaitės teta. Tiesa, kaip dažnai pasitaiko ir gyvenime, gyvenu užsienyje, Australijoje. Į Naisius atvykstu ieškoti savo mažosios giminaitės“, – pasakoja serialo naujokė, aktorė Agnė Kiškytė. Paklausta, kaip klostysis tokia įtempta istorija, A.Kiškytė nenorom išsiduoda apie dar vieną galimą serialo romaną. „Mane ir Pijų pirmiausiai sies visi reikalai, susiję su mergaite, ir mano didžiulis noras ją atsiimti. Tačiau bekovojant dėl tėvystės teisių, staiga kažkas pasikeis. Juk yra daug pavyzdžių, kai, rodos, ir tarp priešų visai netikėtai kyla abipusė simpatija, prisirišimas. Žiūrovai gali tikėtis visko, intriga tikrai bus, tačiau kol kas nenoriu visko išduoti“, – serialo siužeto vingius atskleidė jaunoji aktorė.

Gyvenimiškos, šiltos ir netikėtos „Naisių vasaros“ serijos – nuo sausio 1 dienos, pirmadieniais-ketvirtadieniais per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.