R.Mikelkevičiūtė filmavosi apraizgyta šimtais metrų girliandų

Šimtai metrų girliandų su maždaug 10 tūkstančių lempučių, keliasdešimt šviečiančių žvaigždžių, kelių metrų skersmens kompozicijos kabančios 8 metrų aukštyje, paukščiai, ir medžiai – taip atrodys kardinaliai savo išvaizdą Kūčių vakarą pakeitusi laida „Valanda su Rūta. Kūčios“.

Kadras iš laidos.<br>LNK nuotr.
Kadras iš laidos.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2013, 4:25 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:02 PM

„Pamačiusi kaip atrodo šventinei laidai papuošta studija net aiktelėjau. Tam, kad gautume 80 šviečiančių girliandų ir dekoracijų, kūrybinei komandai teko ištuštinti lentynas 5 Senukų prekybos centruose, net trijuose miestuose“, - pasakoja R. Mikelkevičiūtė. – „Vaizdas studijoje bus labai įspūdingas. Taip ir norėjosi atsitūpti po kabančiomis ir ryškiai šviečiančiomis kompozicijomis, ir likti kol šventės nepasibaigs“, - įspūdžiais dalinosi laidų vedėja.

Pasak R.Mikelkevičiūtės, ji džiaugiasi kartu su komanda studijos puošimą šiemet patikėjusi garsiausiai vedybų planuotojai Kristinai Kaikarienei, ir Lietuvoje bei užsienyje savo darbais išgarsėjusiu „AntRibos“ floristu Antanu Mažonu iš Kauno. „K.Kaikarienė studiją filmavimo dieną puošė nuo 7 valandos ryto.

Tuo tarpu floristas Antanas, išgarsėjęs milžiniška gyvų gėlių kompozicija per šiųmetinį dizainerio Juozo Statkevičiaus šou, kaktusų vestuvėmis, bei kitais darbais beveik 2 paras dirbo be miego. O kiekvieną studijoje ant specialių vielų kabančią žvaigždę floristas gamino rankomis. Retai sutiksi savo darbui taip atsidavusius žmones“, - studiją puošusius gyrė R.Mikelkevičiūtė.

40 vaikų choras su Liudu Mikalausku ir Vaida genyte, garsūs, didelius pokyčius gyvenime šiemet išgyvenę svečiai studijoje, tokie kaip verslininkas Visvaldas Matijošaitis su sūnumi Dainiumi, politikas Rokas Žilinskas, laidų vedėja Živilė Vaškytė su vyru dainininku Edgaru Lubiu ir kiti. Laidos metu žiūrovai išvys ir išskirtini Prezidentės Dalios Grybauskaitės interviu, ir Kūčias garsiausių žmonių Lietuvoje namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.