Kalėdinis I.Norkutės-Žvinienės stilius – žėrintys sidabriniai šortai

Aktorė Inga Norkutė-Žvinienė TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“ vaidina žiūrovų numylėtinę Medą, kuri yra ne tik charizmatiška, bet ir stiliui neabejinga moteris. Tačiau iki šiol Meda buvo drovi mokinukė, palyginti su tuo, ką ji pasirinko komiškam šventiniam projektui „Moterys meluoja geriau. Klubas“.

Kalėdiškai nusiteikusi Inga pasipuošė žėrinčiais šortais.<br>D.Gražio nuotr.
Kalėdiškai nusiteikusi Inga pasipuošė žėrinčiais šortais.<br>D.Gražio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 21, 2013, 3:01 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:49 PM

Serialo septintojo sezono nekantriai laukiantys gerbėjai „klube” pamatys savo pamėgtas ir vis geriau bemeluojančias aktores. Viena kitai jos nenusileis ne tik savo bižuterija, bet ir išminties perlais. O kiek dramų, ir kiek pribloškiančių suknelių! Tačiau visas trumpomis, ilgomis ir klostuotomis suknelėmis vilkinčias aktores aplenks žėrinčiais šortais pasidabinusi I.Norkutės-Žvinienės veikėja.

Serialo aktualijas sekantys žiūrovai Medą žino kaip nuluptą: jai vis nesisekė įgyvendinti savo tikslą - patekti į televizijos operatorių ir elitinių žurnalų fotografų akiratį. Galbūt žėrintys kaip fejerverkai šortai jai pagaliau pelnys šlovę?

Ryškų ir spalvingą Ingos herojės įvaizdį specialioms laidoms kūrė kompanijos „Murmurmur“ stilistė Augusta Imbrasienė. „Sukurti Medos personažą man buvo didžiulis iššūkis, nes tai viena charakteringiausių serialo moterų. Priėmėme netradicinius sprendimus, bet galų gale jie pasiteisino šimtu procentų“, - tikino stilistė.

Tiesa, blizgančius šortus, kuriuos Meda pademonstruos jau pirmoje šventinėje laidoje, ją įkūnijanti I.Norkutė-Žvinienė pasirinko pati.

„Besiruošdamos filmavimui, Medai pririnkome daug skirtingų drabužių. Turėjome ir tam tikrų papildomų detalių, tarp jų - šiuos šortus, kurie patraukė Ingos dėmesį. Jie aktorei taip patiko, kad vilkėdama šortus ji vaidino net keliose scenose“, - šypsojosi A.Imbrasienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.