Balsavimas: kuris „X Faktoriaus“ teisėjas jums patinka labiausiai?

Likus vis mažiau laiko iki didžiojo muzikinio projekto „X Faktorius“ finalo, tarp dalyvių verda vis didesnės kovos. Kiekvienas bando save pristatyti iš geriausios pusės, rengia originalius numerius, stengiasi patikti televizijos žiūrovams. Tačiau ne ką mažiau jaudulio tenka ir jų mokytojams bei projekto teisėjams. Tarp jų taip pat verda kovos.

S.Urbonavičius-Samas, M.Mikutavičius, R.Ščiogolevaitė ir S.Prūsaitis – keturi savo srities profesionalai.<br>Lrytas.lt koliažas
S.Urbonavičius-Samas, M.Mikutavičius, R.Ščiogolevaitė ir S.Prūsaitis – keturi savo srities profesionalai.<br>Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2013, 2:23 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:03 PM

Rūta Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius, Saulius Urbonavičius-Samas ir Saulius Prūsaitis – keturi savo srities profesionalai, bandantys padėti „X Faktoriaus“ dalyviams užkopti į akmeninis grįstą muzikos kalną. Kuris iš jų jums kelia daugiausia simpatijų? Kurio pastabos, pamokymai ir komplimentais jus labiausiai žavi? Kuris teisėjas vertas geriausiojo vardo? Savo nuomonę išsakykite balsuodami žemiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.