„Empti“ vokalistė G.Kilčiauskienė: „Ramybės linkėti neprašau“

Pernai du albumus išleidusiai grupių „Empti“ ir „Pieno lazeriai“ vokalistei Giedrei Kilčiauskienei praėjusią savaitę grandioziniuose metų muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. buvo įteikta metų atlikėjos statulėlė. „Ariau kaip jautis“, – prisimindama pernai metų triūsą „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Viskas bus gerai“ pirmadienį, sausio 20-ąją, 18.30 val. tikins G.Kilčiauskienė.

G.Kilčiauskienė lankėsi "Lietuvos ryto" televizijos laidoje "Viskas bus gerai".<br>J.Stacevičiaus nuotr.
G.Kilčiauskienė lankėsi "Lietuvos ryto" televizijos laidoje "Viskas bus gerai".<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 18, 2014, 9:00 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:36 AM

Laidoje garsi šalies dainininkė prisipažins esanti labai sociali: „Galiu bendrauti su visais: nuo valkatos iki prezidentės.“ Lyg įrodydama šią frazę Giedrė į laidos vedėjos Renatos Mikailionytės klausimą, kaip pavyko atšvęsti ką tik gautą apdovanojimą, šypsosis: „Buvo smagu. Aktorius Gytis Ivanauskas palydėjo mane iki pat namų durų...“

Ne tik aktyviai koncertuojanti, bet ir Vilniaus kolegijoje dėstanti moteris prabils apie kūrybą. „Ramybės linkėti neprašau – tokioj būsenoj blogai jaučiuosi. Jei viskas būtų gerai nieko nesukurčiau. Norisi, kad viduje padraskytų... Aš manau, kad iš pozityvumo gimsta paviršutinė kūryba arba kūryba vaikams. Mėgstu sakyti: jei ne aš scenoje, tai čia pat galiu iškelti sceną!“ – juokaus G.Kilčikauskienė.

Pati sau dainas rašanti dainininkė „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Viskas bus gerai“ nustebins jos vedėjas. „Nepasakyčiau, kad esu gera dainininkė, bet man atrodo, kad rašau visai neblogus lietuviškus tekstus. Esu bandžiusi rašyti ir kitiems, tačiau kitiems rašyti sunku. Atlikdama savo dainas galiu tiksliai išreikšti, ką jaučiu, ką ir kaip noriu perteikti klausytojams“, – apie savo kūrybinį kelią kalbės geriausia 2013-ųjų metų atlikėja.

Pašnekovė nevengs atvirauti ir apie asmeninį gyvenimą. Ji neslėps buityje esanti tinginė, nors gaminti mokanti labai skaniai. „Mano vyras Dominykas yra pats didžiausias nematomas pagalbininkas. Jis netrukdo ir leidžia veikti tai, ką noriu. Esu mama, tačiau vyras manęs „neuždaro“ virtuvėje tarp puodų, gelbsti buityje. Manau, kad šeimos tarpusavio santykiuose tai labai svarbu“, – kalbės Giedrė.

Daugybę pomėgių – kaleidoskopų kolekcionavimą, mezgimą, komiksų piešimą, rašymą – turinti G.Kilčiauskienė pabandys įsivaizduoti, ką veiktų, jei muzika netikėtai dingtų iš jos gyvenimo. „Faktas, kad kažką sugalvočiau. Mano zodiako ženklas – žuvys, taip pat esu kairiarankė. Sakoma, kad tokie žmonės labai kūrybingi. Galiu paliudyti, kad taip yra iš tikrųjų“, – apie meilę menams „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Viskas bus gerai“ jau pirmadienį pasakos garsi šalies dainininkė.

Dainininkė prisipažins – joje daug infantilumo. Kodėl? Ko nesugebėtų atleisti „Empti“ vokalistė? Ir kodėl M.A.M.A. apdovanojimuose gavusi metų atlikėjos statulėlę pirmą pusvalandį Giedrė nenorėjo jos priimti? Atsakymai į šiuos ir daugiau klausimų – pirmadienį 18.30 val. laidoje „Viskas bus gerai“ tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.