Atlikėja O.Pikul-Jasaitienė sugrįžta į televiziją

Merginų grupės „Naujos pupytės“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė jau įsitvirtino ir kaip televizijos laidų vedėja. Ji netrukus sugrįš į eterį kartu su kitais laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ vedėjais: humoristu Vitalijumi Cololo ir grupės „4 Roses“ nare Dileta Meškaite.

Merginų grupės „Naujos pupytės“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė jau įsitvirtino ir kaip televizijos laidų vedėja.<br>„Facebook“ nuotr.
Merginų grupės „Naujos pupytės“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė jau įsitvirtino ir kaip televizijos laidų vedėja.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2014, 3:31 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:06 AM

„Kaip pasiilgau tų plepalų apie mūsų žvaigždutes. Jau vasario gale! „Žvaigždžių dešimtukas“ per TV3 Jums!“ – socialiniame tinkle paskelbė Oksana.

„Žvaigždžių dešimtukas“ – tai televizijos žurnalas apie Lietuvos garsenybių gyvenimą, kuriame kiekvieną savaitę – naujienos apie žvaigždžių karjeros vingius, atostogų planus, naujausius pirkinius ir ne tik.

Anksčiau „Lietuvos rytui“ pasiteiravus, ar Oksanai patinka apkalbėti kolegas, moteris nė nedvejodama atsakė teigiamai: „Žinoma, kad smagu! Mes juk visi tai darome kasdien. Manau, kad visi žmonės mėgsta apkalbėti, dalintis pikantiškmis naujienomis, žvilgčioti pro rakto skylutę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?