„Redirected/Už Lietuvą!“ herojus Staska taikosi į prezidentus

Likus vos trims mėnesiams iki Lietuvos Prezidento rinkimų, kovos aikštelėje pasirodė naujas kandidatas – žymusis filmo „Redirected/Už Lietuvą!“ herojus Staska. Žmonių prezidentu save pristatantis kandidatas rinkiminėje kalboje tvirtai ir ryžtingai teigia užsiimsiantis Lietuvos gelbėjimu, gerinimu ir šalies vienybės žydėjimu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2014, 1:00 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:17 AM

Gegužę vyksiantys Lietuvos Prezidento rinkimai gali pažerti netikėtumų, savo kandidatūrą pristačius naujam liaudies atstovui Staskai, kurį įkūnija aktorius Andrius Žiurauskas. Vos pasirodžiusi kandidato rinkiminė kalba jau šluoja Lietuvos rinkėjų pasitikėjimo kreditus, nes karčios Staskos gyvenimo patirtys leidžia jam objektyviau nei kitiems kandidatams vertinti šalies ydas ir pasiūlyti priemones jų sprendimui.

„Praėjusią savaitę nešiau savo gyvenimo aprašymą į vietinę lentpjūvę – atmetė. Todėl nusprendžiau, kad laikas sukurti daugiau darbo vietų Lietuvoje“, – taip darbo ir nedarbo klausimus ketina spręsti kandidatas.

Šeimos vertybių saugotojas ir žaliųjų inovacijų guru Staska su žmona Saule kieme surentęs ekologišką tualetą bei auginantis trijų lysvių ekologišką daržą, Lietuvos ateitį mato visuotiniame tokių daržų kelstėjime ir kaimyniškos vienybės kurstyme.

Kandidato idėjoms nepritariantiems rinkėjams paliekama teisė jam visgi pritarti arba ragauti Staskos teisingumo. „Daugelis Lietuvoje pasigenda teisingumo. Savo medžioklinio šautuvo dėka, aš ne tik jo nepasigendu, bet ir pats vykdau. Aš už tai, kad mano teisingumas būtų vykdomas visur ir visada“, – ryžtingai dėsto kandidatas į Lietuvos Prezidentus.

Tolimesnė širdžių kandidato programa šiuo metu kruopščiai laikoma paslaptyje, tačiau jos vykdymą Staska pasižada skiesti ir savo krauju. „Mes esame didi tauta – ne mums bulves ir ropes graužti, mes turime siekti geresnio maisto. Tvirtai galiu pažadėti - kartu mes galime daugiau“, – Lietuvos rinkėjams žada būsimas žmonių prezidentas Staska.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.