G.Gurevičiūtė Valentino dieną su mylimuoju lankysis teatre

Daugelis LNK projekto „Šokiai ant ledo“ dalyvių neturi laiko švęsti meilės dienos – jų gyvenime dabar svarbiausią vaidmenį užima ne linksmybės, bet treniruotės. Tačiau viena iš projekto dalyvių Gintarė Gurevičiūtė Valentino dienos vakarą vis dėlto ketina ištrūkti iš darbų rato ir praleisti su savo mylimuoju. Pastaruoju metu 27 m. mergina renginiuose ir vakarėliuose lankosi su teniso treneriu 25 m. Simu Kuču, tačiau tvirtina, kad romantiški jausmai jų nesieja.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2014, 11:47 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:05 AM

Televizijos laidų vedėja G.Gurevičiūtė Valentino dieną laiko labai dvejopa švente: „Kai turi antrą pusę, mylimą žmogų, su kuriuo nori pasidalinti meile, ši diena tampa ypatinga. Tačiau jei esi vienišas, tai to šventiško jausmo nepajusi, nes neturėsi su kuo jo pasidalinti“.

Gintarė taip pat prisipažino, kad dabar jai svarbiausias ledo projektas. „Šiandien nuo 8.30 repetuojam, po to su šokių partneriu važiuosime į LNK laidos „Mano vyras gali“ filmavimą. Diena tokia pati, kaip ir visos“, - pasakojo jauna moteris. Tačiau pridūrė, kad vakarą skirs savo Valentinui: „Ruošiamės kartu eiti į teatrą“.

G.Gurevičiūtė beveik aštuonerius metus artimai draugavo su buvusius Seimos nariu ir grupės ŽAS atlikėju Linu Karaliumi. Poros santykiai pradėjo braškėti parėjusių metų pavasarį, vėliau jiedu pasuko skirtingais keliais.

Kitas LNK ledo projekto dalyvis šokėjas Vytautas Mackonis Valentino dienos nesureikšmina: „Kartais su žmona paminime, bet labai simboliškai ir savaip“. Šią dieną vyras ruošiasi praleisti koncertuodamas, o jo žmona dėl to nepergyvena.

„Kai norime su žmona pasidarome šventę sau ir be jokios progos. Tai, manau, gerokai nuoširdžiau nei šventė dėl šventės“, - sakė vyras.

Ledo šou dalyvė dainininkė Vaida Genytė yra panašios nuomonės: „Valentino dienos nebešvenčiu“. Jos nuomone, svarbiausia santykiuose yra trys dalykai: supratingumas, gerumas ir nuoširdumas. „Kai santykiuose yra šių savybių komplektas, šventę gali pasidaryti kasdien. Nereikės laukti ir vasario 14-osios“, - juokėsi moteris.

V.Genytė teigė, kad visada pirmiausia atlieka visas savo pareigas, o tik po to leidžia sau pasilinksminti. „Man visada pirmoje vietoje yra darbas. Jei nepadarysiu kažko iki galo, jausiuosi labai negerai ir negalėsiu tinkamai pailsėti“.

Kaip ir kiti dalyviai, moteris prioritetu laiko ledo šokius, šiam LNK projektui atiduodama visą savo laisvą laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.