„Žvaigždžių dešimtukas“ vertins Lietuvos gražuolių kūnus

TV3 eteryje jau šį, trečiadienio, vakarą 20.30 val. žiūrovų laukia sugrįžimas – laida „Žvaigždžių dešimtukas“. Vedėjų trijulė – Oksana Pikul-Jasaitienė, Dileta Meškaitė ir Vitalijus Cololo pristatys itin pikantišką, skanią ir net šiek tiek erotišką temą: bus nuo dešimtosios iki pirmosios išrikiuotos gražiausių kūnų savininkės iš Lietuvos pramogų verslo.

Į laidos akiratį pateko ir atlikėjos G.Lebedeva (kairėje) su I.Burlinskaite.
Į laidos akiratį pateko ir atlikėjos G.Lebedeva (kairėje) su I.Burlinskaite.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2014, 12:54 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:14 PM

Dainininkė Natalija Bunkė, choreografė Monika Šalčiūtė, dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė, šokėja Eglė Straleckaitė, tarptautinių ryšių ekspertė Diana Martinėlė – tai tik keletas gražuolių, pakliuvusių į šį „Žvaigždžių dešimtuką“.

N.Bunkė metams bėgant, rodos, tik jaunėja, tampa vis patrauklesnė, o žiniasklaidoje aptarinėjama stebuklingai padidėjusi įžymybės krūtinė audrina gerbėjų vaizduotę. Ar iš tiesų pramogų versle neįmanoma išsilaikyti ar bent jau išpopuliarėti neturint dailių kūno formų?

„Mes, vyrai, nuo vaikystės įpratę tas krūtis „čiunkuoti“, tad ir suaugę neišvengiamai žvilgtelime į moters krūtinę. Vis dėlto, mano įsitikinimu, ne gražios ir seksualios, o protingos išsilaiko pramogų versle“, – įsitikinęs choreografas Jurijus Smoriginas.

„Jei aš į darbą priimčiau kvailą gražuolę ir protingą gražuolę, mano žmona atleistų jas abi. Vis dėlto maloniau bendrauti su gražia ir protinga, nieko nėr baisiau už gražią ir kvailą“, – pripažino TV3 projekto „Šuolis“ dalyvis Gediminas Juodeika.

Projekte „Šuolis“ dalyvaujančios Lietuvos gražuolės neslėpė, kad nemažai reikia padirbėti, norint turėti dailias formas. „Mano geri genai, grožį paveldėjau iš tėčio, todėl plastikos chirurgų nereikia. Tiesa, sportuoju nemažai“, – teigia Greta Lebedeva.

Vis dėlto jos mylimasis olimpinis čempionas Aleksandras Kazakevičius prisipažino, kad pirmiausia neatsispyrė Gretos grožiui, o tuomet jau apsidžiaugė, kad tiko ir charakteris.

„Nemanau, kad tik grožis yra tai, kuo aš galiu pasigirti. Labiausiai didžiuojuosi, kad studijuoju viename geriausių Lietuvos universitetų“, – tikino M.Šalčiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.