B.Obamos reklamuotą serialą vienu metu matys 180 šalių

Šiandien, kovo 10 d., 18 val. Lietuvos laiku „National Geographic Channel“ pristatys unikalią pasaulinę premjerą – net 180 šalyje vienu metu bus rodoma pirmoji dokumentinio serialo „Kosmosas: erdvės ir laiko odisėja“ (angl. Cosmos: a Spacetime Odyssey) dalis. Valandos trukmės serialas bus verčiamas į 44 kalbas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-10 13:54, atnaujinta 2018-02-15 13:33

Neįprastai transliacijai startą davė Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas Barackas Obama. Jis vakar išplatino video įrašą, kuriame pristatydamas serialą nepraleido progos pasididžiuoti savo šalies „bebaimiais tyrinėtojais“.

Šis naujas 13-kos dalių serialas – tai daugiau nei prieš tris dešimtmečius rodyto serialo „Kosmosas: asmeninė kelionė“ (angl. Cosmos: a Personal Voyage) tęsinys.

1980 m. pasaulį sužavėjęs ir savo laikmetį pralenkęs serialas tuomet pritraukė net 750 milijonų Jungtinių Amerikos Valstijų žiūrovų. Apie kosmosą seriale pasakojo tuometinė astronomijos žvaigžde ir mokslo populiarintojas Carlas Saganas.

Šiandien „National Geographic Channel“ pristato dokumentinį serialą, pratęsiantį nepakartojamą kelionę į svaiginantį žinojimą – „Kosmosas: erdvės ir laiko odisėja“.

Laidos vedėjas, žinomas astrofizikas Neilas de Grasse Tysonas, sudėtingiausias mokslines koncepcijas pristatys nepaprastai aiškiai, apjungdamas skepticizmą ir nuostabą, griežtus mokslo dėsnius ir emocijas, kurias sukels pritrenkiantys begalinės visatos vaizdai ir savo laikinumo suvokimas.

Astrofizikas Neilas apie materialųjį pasaulį, visatos didybę, naujausios mokslo teorijas, atradimus, šiuolaikines tendecijas ir mokslininkų užmačias mėgins pasakoti suprantamai visiems žmonėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.