„Šuolio“ superfinale – ypatingos balsavimo taisyklės

Šį sekmadienį TV3 projekto „Šuolis“ superfinale paaiškės, kuri Lietuvos įžymybė yra drąsiausia ir profesionaliausia atliekant šuolius į vandenį. Finale varžysis devyni dalyviai.

TV3 projekto „Šuolis“ superfinale paaiškės, kuri Lietuvos garsenybė profesionaliausiai šoka į vandenį.
TV3 projekto „Šuolis“ superfinale paaiškės, kuri Lietuvos garsenybė profesionaliausiai šoka į vandenį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2014, 11:29 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:37 AM

„Šuolio“ superfinale pakeistos balsavimo taisyklės. Pirmiausia iš karto po šuolio dalyvius įvertins teisėjai. Visiems 9 finalininkams atlikus šuolius, bus susumuoti žiūrovų ir teisėjų taškai. Keturi dalyviai, surinkę mažiausiai žiūrovų ir teisėjų taškų, pasitrauks iš tolesnės kovos ir neteks galimybės kovoti dėl pirmosios vietos bei 50 000 litų prizo.

Pasitraukus keturiems dalyviams iš „Šuolio“ kovos, likęs penketukas tęs kovą dėl geriausio šuolininko vardo. Trokštant laimėti didįjį finalą, dalyviams prireiks ypatingo žiūrovų palaikymo. Bus ypač svarbus kiekvienas žiūrovo balsas, mat antro šanso dalyvis jau gali ir neturėti.

Žiūrovų balsavimas bus pradedamas iš naujo. Likę penki dalyviai pademonstruos po du šuolius. Vienas iš šuolių bus atliekamas su profesionalu ar kolega, draugu ar giminaičiu.

Superfinalo teisėjai galutinio sprendimo neturės. Kas tas vienintelis, vertas nugalėtojo vardo, nuspręs tik žiūrovai. Kaip ir kiekvieną sekmadienį, balsavimą stebės audito kompanija.

„Mums ypač svarbi TV3 žiūrovų nuomonė, nes tik jie bus tie, kurie turės sprendžiamąjį balsą. Tik žiūrovų  skambučiai nulems, kam atiteks 50 000 litų. Primename, kad balsavimas nemokamas, nes mums įdomi žiūrovų nuomonė ir svarbu tai, kad tik jie gali nulemti finalo baigtį“, – tikina „Šuolio“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. Dėl laimėtojo vardo tiesioginiame TV3 eteryje sekmadienį, kovo 16 d., varžysis verslininkas Gediminas Juodeika, šokėja Eglė Straleckaitė, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, Lietuvos krepšinio rinktinės masažuotojas Juozas Petkevičius, imtynininkas olimpietis Aleksandras Kazakevičius, dainininkas Deividass Norvilas-Deivis, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo ir dainininkė Indrė Burlinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.