Krepšinio žvaigždės vaizdo klipe palaiko LNK ledo čiuožėjus

LNK sporto žinių vedėja Asta Žukaitė–Nalivaikienė su partneriu Sauliumi Ambrulevičiumi praėjusio sekmadienio laidoje susilaukė netikėtos kritikos ir vos nepaliko projekto „Šokiai ant ledo“. Komisijos pastabos privertė porą pasitempti ir repetuoti dar intensyviau, tačiau labiausiai čiuožėjus nustebino žinomų Lietuvos sporto ir muzikos atstovų palaikymas.

LNK projekto „Šokiai ant ledo“ dalyvius A.Žukaitę–Nalivaikienę ir S.Ambrulevičių vaizdo klipe palaiko garsūs lietuvių krepšininkai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
LNK projekto „Šokiai ant ledo“ dalyvius A.Žukaitę–Nalivaikienę ir S.Ambrulevičių vaizdo klipe palaiko garsūs lietuvių krepšininkai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2014, 3:09 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:21 AM

Savo palaikymą šiai porai išsakė Kauno krepšinio komandos „Žalgiris“ sportininkas Martynas Pocius. Prie Martyno prisidėjo ir krepšininkas Mindaugas Kuzminskas, šiuo metu žaidžiantis Ispanijoje, bei jo komandos nariai, kurie savo palaikymą išreiškė lietuvių kalba. Palaikyti šią porą kvietė ir grupės „G&G sindikatas“ narys bei „ZIP FM“ laidų vedėjas DJ Mamania.

„Buvo itin malonu išgirsti palaikymo žodžius iš visiems gerai žinomų žmonių. Tai pakėlė nuotaiką ypač dėl to, jog šiame projekte atstovauju sporto pasauliui“ , – džiugesio neslėpė Asta.

Praėjusio sekmadienio pasirodymas „Tuštuma“ buvo rimtas ir jausmus sukrečiantis mini spektaklis, kuriame Asta įsikūnijo į bejausmio manekeno vaidmenį.

Šį sekmadienį Asta su Sauliumi parodys porai nebūdingą stilių: „Pasirinkome linksmą muziką, todėl visą savaitę repetavome su gera nuotaika. Šis šokis bus visiškai kitoks nei mūsų buvę pasirodymai. Nors ir šiek tiek rizikuojame, nes šokis bus itin greitas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.