LNK „Šokiuose ant ledo“ – netikėtas vyrų duetas

Ledo šou palikęs šokėjas Vytautas Mackonis dar neketina nuleisti rankų. „Pačiūžų dar tikrai nepaslėpiau, treniruojuosi, kai tik randu laiko“, - pasakojo V.Mackonis, vis dar besitikintis grįžti į LNK ledo šou, kur šoko su dailiojo čiuožimo meistre Gintare Vostrecovaite.

Ledo šou palikęs šokėjas V.Mackonis dar neketina nuleisti rankų.
Ledo šou palikęs šokėjas V.Mackonis dar neketina nuleisti rankų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2014, 3:03 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:41 AM

Šį sekmadienį vaikinas vėl žada pasirodyti ant ledo, tik jo partneriu šįsyk taps kitas projekto dalyvis, dailiojo čiuožimo žvaigždė Aidas Reklys.

„Mes su Aidu dar prieš projektą kalbėjome, jog reikia parengti kiek kitokį pasirodymą. Dabar atėjo tas metas, nes dar nenoriu nutraukti šios veiklos. Nespėjau net įsibėgėti, o jau teko atsisveikinti su projektu“, - prisipažino V.Mackonis. Dviejų projekto dalyvių pasirodymas atspindės vieną iš aktualiausių šių dienų temų – JAV ir Rusijos santykius.

„Šiuo pasirodymu bandysime skleisti mintį, jog reikia palaikyti taiką ir vienybę. Mūsų šokyje šios šalys galiausiai susitaikys“, - šokio idėją papasakojo sportinių šokių profesionalas.

„Su Aidu neblogai sutariame, be to jis – Amerikos lietuvis, todėl nemažai žino apie šią šalį. Viską, ką norime perteikti šokyje, geriau yra pamatyti“, - paliko intrigą V.Mackonis.

Vyras tvirtai pasiryžęs parodyti, jog šokiai ant ledo tapo jo naująja aistra, kurios jis taip lengvai nepaleis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.