A.Baukutė svajoja pašokti su G.Gurevičiūtės partneriu

LNK „Šokių ant ledo“ teisėja Asta Baukutė projekte niekada negaili komplimentų ir kritikos aktorinei šokio pusei. Ji sako tokie patarimai kadaise padėjo jai pačiai.

G.Gurevičiūtė ir A.Rogonovas.
G.Gurevičiūtė ir A.Rogonovas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-24 15:10, atnaujinta 2018-02-15 04:07

„Žmonės padaro stebuklą ant ledo. Sunku patikėti, jog gautą užduotį dalyviai įvykdo per savaitę ir pasirodo itin originaliai bei techniškai“. Moteris prisipažino, jog vaikystėje šiek tiek čiuožė ant ledo, o ši sporto šaka liko įdomi iki šiol.

A.Baukutė neslepia susižavėjimo Gintarės Gurevičiūtės partneriu Aleksejumi Rogonovu.

„Kaip aš norėčiau su juo pašokti. Jis – fantastiškas šokėjas. Jo šokio technika, pasiruošimas, mokėjimas bendrauti labai žavi“, - pagyrų negailėjo Asta. Aktorė ir sekmadienio laidoje nepabūgo sudalyvauti linksmoje užduotyje su rogutėmis čiuožti per „Akropolio“ ledą. „Dalyvių didžiausia problema – jaudulys. Mano patarimas yra susitelkti į mažąjį dėmesio ratą, kitaip tariant, visą dėmesį sutelkti į savo partnerį ir negalvoti kaip atrodai, kad gali nukristi ar suklysti“. Aktorės nuomone, ši sugebėjimą sekmadienio laidoje parodė Katerina Voropaj.

„Ji yra gana griežtoka, energinga šokėja, tačiau sekmadienį ji parodė visus aktorinius sugebėjimus ir iš rimtos japonės virto elegantiška moterimi“. Pagyrų Asta negailėjo ir Astai Žukaitei su partneriu: „Ji ima atsipalaiduoti ir atsiskleisti visu gražumu. Manau, kad šiai porai vieną dieną tiesiog nebeužteks vietos ant ledo!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.