M.Petruškevičius apie A.Valentaitę: „Ji nuoga labai graži“

LNK laida KK2 pakvietė pasižvalgyti po ištaigingą aprangos ir kokteilių vakarėlį Vilniaus Rotušėje. Padegustuoti gėrimų ir parodyti savęs atėjo daug žvaigždžių: Diana Martinėlė, Urtė Šilagalytė, šokėjas Tadas Rimgaila su žmona Liucina, „KK2 penktadienio“ vedėjas Žygimantas Stakėnas su žmona Dovile, Mantas Petruškevičius su gražuole Asta Valentaite ir kiti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2014, 5:03 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:30 AM

KK2 žurnalistai nufilmavo visus ryškiausius visomis prasmėmis šventės svečius - Ingą Paksaitę-Stumbrienę su vyru, Urtę Šilagalytę su savo rankų darbo suknia ir dizainerę Aną Mois su įmantria asmeninio dizaino skrybėle.

Apie savo ir savo draugės A.Valentaitės stilių buvo pakalbintas ir stilistas bei ponių draugas M.Petruškevičius.

Tiesa, stilistas prisipažino, kad savo vakarėlių draugės A.Valentaitės nerengia. „Nedabinu, jinai puikiai save padabina ir šią moterį, man atrodo, dabink kaip nori, dabink ar nedabink, ji ir nuoga labai graži. Realiai tų rūbelių jai reikia labai minimaliai“, - KK2 laidoje aiškino M.Petruškevičius.

Į KK2 klausimą, ar Mantas yra matęs Astą nuogą, vyras rėžė: „Aš beveik visas savo drauges esu matęs su gražiais apatiniais“.

„Geros draugės“, – pavydžiai konstatavo KK2 žurnalistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.