„DiArchy“ siūlo gelbėjimosi ratą storuliams – savitaigą

Patiriate nepakeliamą stresą? Turite nevaldomų fobijų? Kovojate su alkoholizmu ar antsvoriu? „Ne bėda. Viso to galima atsikratyti savitaigos seansais", − sako magijos teatro „DiArchy“ artistė Diana Gaičiūnaitė-Dirmė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-27 17:16, atnaujinta 2018-02-15 01:37

Hipnozę ir savitaigą propaguojantys „DiArchy“ magai ne tik atlieka kvapą gniaužiančius triukus, bet visa tai perkelia į realų gyvenimą. "Aš nesu dietologė ir nesakau žmogui, ko nereikia valgyti. Kiekvienas žmogus ir taip žino, kas yra dieta. Bet vis dėlto labai dažnai žmogus persivalgo. Mes siūlome pakeisti programą, kuri yra mūsų galvose", - sakė Diana Gaičiūnaitė-Dirmė. 

Diana tikina, kad atlikęs specialų pratimą žmogus ne tik nenorės valgyti, tarkim, pyrago, bet jo tiesiog nepastebės, nors šis bus jam po nosimi. 

Kaip savo beribį potraukį kaloringam maistui paversti pasibjaurėjimu − Diana paaiškins žiūrimiausios televizijos TV3 grožio patarimų laidoje „Tobula moteris“, kurią veda Inga Norkutė-Žvinienė. 

Kiekvieną šeštadienio rytą entuziazmu ir vaikišku smalsumu trykštanti aktorė lankosi vis kitoje vietoje, ar į svečius kviečiasi įvairiausias dietas išmėginusius žmones, eksperimentuoja su grožio industrijos naujovėmis, išbando vis kitas sporto rūšis – nuo sėdmenis stangrinančių pratimų, pasitikėjimo suteikiančių aistringų šokių iki kovos menų.

Šį šeštadienį TV3 žiūrovai pamatys, kaip Inga lankėsi Druskininkuose magijos teatro „DiArchy“ artistės D.Gaičiūnaitės-Dirmės namuose. Jos su broliu Arvydu tandemas išgarsėjo ne tik Lietuvoje, bet ir toli už jos ribų. Užsišaldę lede ir po vandeniu be deguonies išbuvę ilgiau nei 10 minučių „DiArchy“ pasiekė pasaulio rekordus.

Šeštadienio laidoje vedėja I. Norkutė-Žvinienė taip pat išbandys profesionalios kosmetologės patarimus taisyklingai veido odos priežiūrai, o su kvalifikuota trenere parodys pilateso pratimus, kuriuos reguliariai darant galima išvengti nugaros skausmų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.