Į „Šokius ant ledo“ grįžta V.Mackonis ir G.Urbonavičienė

Šią savaitę LNK projekto „Šokiai ant ledo“ fanai turėjo galimybę nuspręsti, kuri iš iškritusių projekto porų sugrįš atgal į ledo šou. Dėl galimybės šokti ir toliau varžytis ant „Akropolio“ ledo kovojo projektą palikę Mantas Wizard su Agne, Justinas Lapatinskas su Živile, Daumantas Mikučionis su Aida bei Vytautas Mackonis su Gintare.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2014, 3:07 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:06 AM

LNK televizijos „Facebook“ paskyroje visi norintys galėjo balsuoti už labiausiai sugrįžimo vertą porą. Net 88 % visų balsavusių nusprendė, kad laukiamiausia pora projekte – Vytautas Mackonis ir Gintarė Urbonavičienė.

„Tikėjomės grįžti į projektą, tačiau negalvojome, jog tokia didele persvara prasiveršime į priekį. Tai labai nudžiugino ir nustebino“ , - džiaugėsi sportinių šokių šokėjas V. Mackonis.

Ši pora iš projekto pasitraukė, kai Gintarė patyrė kojos traumą. Šiuo metu pora intensyviai treniruojasi ant ledo ir jau šį sekmadienį pristatys savo naują pasirodymą.

„Manau, mūsų pora gavo daugiausiai palaikymo dėl keleto priežasčių: mūsų pasirodymai visuomet būdavo su idėja, nebanalūs, o kitas dalykas – pasitraukėme ne dėl prastų balų ar blogos technikos, o dėl nelauktos traumos. Tiesa, Gintarės koja dar iki galo nesugijo, ji dar jaučia skausmą. Teoriškai čiuožti yra nepatartina, tačiau praktiškai - čiuožti bandysime. Treniruojamės, bandom, nieko nepadarysi. Tikimės, kad viskas bus gerai“, - sako Vytautas.

Vaikinas jau po iškritimo tvirtino, jog jam ledo negana ir jis dar neparodė visų savo jėgų. Kaip seksis iš naujo įsilieti į projektą šiai porai, žiūrovai išvys jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.