Medikai aiškinasi, ar Raulio gyvybei gresia pavojus

„Vaikštau pas psichologę, geriu hormonus, nuo kurių man skauda augančią krūtinę ir džiaugiuosi, kad artėja diena, kai galėsiu pasikeisti lytį", - pasakoja ilgiau kaip trejus metus Lietuvoje gyvenantis azerbaidžanietis Raulis Mammadlis (20 m.) Jaunas transseksualas teigia, kad atkalbėti jį nuo noro tapti pilnaverte mergina iki šiol bandė tik vienas vyresnio amžiaus endokrinologijos profesorius: „Bet aš manau, jis tiesiog nemėgsta tokių, kaip aš, o ne linki man gero.”

„Vaikštau pas psichologę, geriu hormonus, nuo kurių man skauda augančią krūtinę ir džiaugiuosi, kad artėja diena, kai galėsiu pasikeisti lytį", - pasakoja ilgiau kaip trejus metus Lietuvoje gyvenantis azerbaidžanietis R.Mammadlis.<br>T.Bauro nuotr.
„Vaikštau pas psichologę, geriu hormonus, nuo kurių man skauda augančią krūtinę ir džiaugiuosi, kad artėja diena, kai galėsiu pasikeisti lytį", - pasakoja ilgiau kaip trejus metus Lietuvoje gyvenantis azerbaidžanietis R.Mammadlis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2014, 3:26 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:00 PM

Nors Raulis atvirai pasakoja apie savo transseksualumą, atėjusio pas psichologę jo ir vėl laukė šokas „Psichiatras man pasakė, kad turiu gauti pažymą iš psichologės, tačiau, kai atėjau, ji nieko nežinojo apie tokias pažymas. Abu buvome šokiruoti. Po to ji pasidomėjo ir dabar jau viskas gerai. Daug kalbėjomės apie mano tėvus, vaikystę, kaip viskas vyko, kad pajutau esantis mergina vyro kūne. Šiandien, pavyzdžiui, pildžiau testą, kuriame net 395 klausimai!” - atvirauja Raulis. „Tu tik pagalvok, pavyzdžiui, ten buvo toks teiginys – man patinka mano lyties asmenys. Ir ką man reikėjo atsakyti?! Jei parašyčiau „taip” - atrodytų, kad save tebelaikau vaikinu. Jei „ne” - irgi neaišku, mergina aš, ar vaikinas.” - apie sunkumus ruošiantis keisti lytį pasakoja Raulis. Koks buvo juokingiausias testo klausimas? Raulis nustebo, kai teste turėjo patvirtinti ar paneigti, esą jaučia, kad jį seka, stebi, nori nužudyti ar nunuodyti: „Na, tikrai nesąmonės. Aš dabar labiausiai jaučiu, kad man niežti ir tempia krūtinę, kuri auga nuo hormonų!”

Kaip jaučiasi Raulis būdamas ir vyru, ir moterimi vienu metu, sužinosite šį vakarą 19:00 val., tiesiogiai, laidoje “Juoda Balta barškutės”, portale tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.