B.Nicholson: „Viską gyvenime darau su kaifu!“

Žurnalistė, kelių kulinarijos knygų autorė Beata Nicholson sako, kad iš prigimties yra pozityvi ir visada geros nuotaikos. „Kai būna bloga diena, reikia išsiplauti grindis ar pagulėti ant grindų. Toks mano receptas labai padeda“, – netikėtu geros nuotaikos receptu „Lietuvos ryto“ TV laidoje „Viskas bus gerai“ dalijosi moteris.

„Moterys yra jėga, jos padaro daug gerų dalykų. Esu moteriškos galybės gerbėja“, - laidoje „Viskas bus gerai“ sakė B.Nicholson.
„Moterys yra jėga, jos padaro daug gerų dalykų. Esu moteriškos galybės gerbėja“, - laidoje „Viskas bus gerai“ sakė B.Nicholson.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2014, 4:05 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:35 PM

Savo viešnią B.Nicholson laidos vedėjos iš karto praminė energijos užtaisu, o Beata suskubo pareikšti: „Esu jūsų laidos gerbėja, pirmą laidą žiūrėjau net priminimą nusistačiusi. Jūs mane įkvėpėte. Moterys yra jėga, jos padaro daug gerų dalykų. Esu moteriškos galybės gerbėja.“

Netrukus pasirodys nauja Beatos knyga, ji bus skirta vaikams. Pasak Beatos, nors jos vaikai labai valgūs (paveldėjo apetitą iš mamos), tačiau apskritai vaikai yra patys konservatyviausi valgytojai.

Ji prisimena, kaip atsirado pirmoji knyga. „Nemanau, kad esu stebuklinga rašytoja, man tiesiog patinka tai daryti. Daug metų rašau dienoraštį, dabar rašau tinklaraštį, ten aprašau savo gyvenimą. Noriu rašomosios mašinėlės, nes rašysiu knygas vaikams, pareiškiau tėvams vaikystėje. Mano svajonė išsipildė!“ – šypsosi Beata.

Į maisto ruošimą įsitraukusi visa Beatos šeima. Ji prisipažįsta kartais iš vaikų jau išgirstanti, kad tėtis gamina geriau.

„Pusė mūsų šeimos yra lietuviai, kita pusė – britai. Izabelei Lietuva yra svajonių šalis, čia jai atvykus visada būdavo visokių linksmybių, ji kalba lietuviškai. Jurgis labiau šliejasi prie tėčio, jis labiau britas“, – pasakojo iš Anglijos į Lietuvą su šeima gyventi parsikrausčiusi Beata.

Ji atvirai pasakoja apie mamų kasdienybę: kaip laviruoti, rasti būdų, kad vaikas valgytų ir kad tai būtų geras maistas. „Stebuklų nebūna, viskas priklauso nuo šeimos, tėvai patys turi valgyti daržoves. Labai mėgstu šokoladą ir saldainius, todėl ir mano vaikai juos mėgsta. Kas tikrai įtikina vaikus valgyti įvairesnį maistą – tai įtraukti juos į maisto gamybos procesą“, – pataria Beata.

Ji prisipažįsta, kad kartais virtuvė gali būti rutina, net prievolė, ypač kai šeima didelė. Tačiau moteris tiki, kad maisto gaminimas gali išlaisvinti kūrybiškumą.

„Kartais žiauriai tingiu tvarkytis. Kartais moku būti labai pikta, tada rėkiu ant vyro ir vaikų, bet greitai atsiprašau. Neatsiprašinėju su pyragais, kitaip juos numaitinčiau“, – po šių Beatos žodžių darnus moterų juokas drebino laidos „Viskas bus gerai“ studiją.

„Įvyko meilė!“ – prisimena Beata pažintį su savo vyru prieš dešimt metų. O kaip anyta, britų kultūra?

„Anyta yra tikra anglų ponia, nesikiša į kitų gyvenimą, mandagi, komunikabili. Mėgsta su marčia išgerti taurę vyno. Jeigu nebūčiau gyvenusi Londone, ištekėjusi už Tomo, nebūčiau atradusi savęs. Labai daug išmokau iš Tomo, jo mamos, tos šalies“, – kalbėjo Beata.

Kokio produkto B.Nicholson niekada nevalgo ir net vaikystėje jį krapštydavo iš patiekalų? Kiek ilgai tęsis kulinarinė Beatos kelionė ir kur ji save mato po 20 metų? Pats smagiausias moteriškas pokalbis – pirmadienio laidoje „Viskas bus gerai“.

Pokalbių laida „Viskas bus gerai“ – pirmadieniais ir antradieniais 18.50 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Laidos transliaciją ir visų laidų įrašus galite žiūrėti „Lietuvos ryto“ televizijos internetiniame puslapyje https://tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.