V.Radzevičius ir M.Starkus iš Australijos grįžo su verslo planu

„Keliaudami Australijoje mes nusukome tūkstantį kilometrų į šalį ir patekome į tokią šventę, kur didžiausia pramoga žmonėms – šaudymas ir jojimas ant bulių. Mums užteko adrenalino vien pasižiūrėjus, bet vietiniai sako – jus atidarysite mūsų šventę. Negalėjome trauktis, nes tūkstančiui žmonių buvo anonsuota, kad į sceną išeis Lietuva“, – paskutinės kelionės detales atskleidžia Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius.

M.Starkus ir V.Radzevičius dalinosi kelionių įspūdžiais.
M.Starkus ir V.Radzevičius dalinosi kelionių įspūdžiais.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 19, 2014, 2:05 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:53 PM

Karšti užkietėjusių keliautojų įspūdžiai iš Australijos – šį vakarą, 18.50 val. laidoje „Viskas bus gerai“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

„Du kartus apsidraudžiau prieš lipdamas ant buliaus, gaila, negalėjau persižegnoti, nes rankos buvo pririštos prie buliaus ir dar šalmas ant galvos“, – šypsosi Vytaras. Vyrai prisipažino, kad to pasijodinėjimo adrenalinas garuoja iš jų iki šiol, todėl jie net planuoja tokias varžybas rengti ir Lietuvoje.

Laidos „Viskas bus gerai“ svečiai prisimins, kaip dykumoje sutiko dviratininką. „Sklando legendos, kad ten pasirodo nuoga nimfa, gal jis jos ieškojo?“ – juokiasi garsūs keliautojai. „Vytaras turi kompiuterį, kurį mes vadiname „plazminiu wef‘u“, kai jis jį užsideda, visur užgęsta šviesa, tada jis dar užsideda akinius ir pradeda labai garsiai kalbėti su žmona ir dukra, liepia man mojuoti sveikinantis, sako „ne ne, mes alaus ne, čia ne mano, Marčiaus“. Aš tyliai kenčiu“, – pasakoja Martynas.

„Vieną kartą aš jam buvau gerokai nusibodęs, jie mane nuvežė į senelių namus“, – tikina Vytaras. Martynas papasakojo, kodėl jie pateko į tuos senelių namus, o ne į viešbutį ir kaip jiems pavyko iš ten pabėgti.

Vytaras pasakos istoriją, kuri nebuvo nufilmuota, jos besiklausančios laidos merginos ims isteriškai juoktis. Laidos vedėja Renata net prireiks servetėlių juoko ašaroms nusivalyti.

Laidos „Viskas bus gerai“ transliaciją ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.