B.Petrikytės jubiliejiniame koncerte - ir V.Leontjevas

Lietuvos estrados primadona Birutė Petrikytė švenčia šešiasdešimtmetį. Nepakartojamo tembro balsas, kuriam lenkėsi ne tik tūkstantinės auditorijos, bet ir geriausi Lietuvos ir Sovietų Sąjungos kompozitoriai, muzikos žinovai, šį savaitgalį pamalonins klausytojus didžiosiose Lietuvos arenose.

B.Petrikytė.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
B.Petrikytė.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2014, 4:03 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:34 PM

Jubiliejinį B.Petrikytės koncertą „Fortūnos šypsena“, šeštadienį vyksiantį Klaipėdoje, turės galimybę išvysti LRT televizijos žiūrovai.  

„Aš čia gimiau ir liksiu visada“ – tokie bus mano paskutiniosios koncerto dainos žodžiai ir žinia, kurią noriu perduoti visiems mano gerbėjams ir koncerto žiūrovams, – sako daugybę galimybių emigruoti turėjusi, bet jomis nepasinaudojusi Birutė Petrikytė. – Norėčiau, kad tie, kurie išvys „Fortūnos šypseną“, ją prisimintų dar ilgai.“

Į šventę žadėjęs atvykti garsusis kompozitorius Raimondas Paulas, atėjus karščiams, sunegalavo, tačiau jo dainas kartu su B.Petrikyte atliks popscenos grandai Kastytis Kerbedis, Viktoras Malinauskas, Ovidijus Vyšniauskas, Česlovas Gabalis, Povilas Meškėla, Simonas Donskovas, Romas Bubnelis, Stepas Januška ir kiti.

Dainininkės pasveikinti specialiai atvyksta viena ryškiausių Rusijos žvaigždžių, dainininkas Valerijus Leontjevas su baleto trupe. Žiūrovų laukia netikėti duetai, pasauliniai muzikiniai hitai, naujos ir senos geros dainos, šokių studijos „Todes“ pasirodymai. Gros orkestras „Vilniaus sinfonietta“, diriguojamas Vytauto Lukočiaus, Pauliaus Zdanavičiaus grupė, pritars choras „Ave vita“. Renginio vedėjai Edita Mildažytė ir Marijus Budraitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.