„Auksinių rankų“ finalininkus vertins ir Zita Kelmickaitė

Šeštadienį, gegužės 31-ąją, LRT televizijos projekto „Auksinės rankos“ finale paaiškės, kas Lietuvoje išties turi auksines rankas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2014, 3:13 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:55 AM

Finale dalyvius vertins ne tik laidos vedėjai „broliai“ Giedrius ir Žydrūnas Savickai, bet ir kompetentinga trijų ekspertų komanda: Lietuvos amatų gildijos atstovas Algirdas Verseckas, laidos partnerio „Senukų prekybos centras“ atstovas Nerijus Janušonis ir moteris, turinti, ko gero, aštriausią liežuvį Lietuvoje – Zita Kelmickaitė.

„Jos liežuvis toks aštrus, kad pjausto stiklą, o ji pati labiausiai didžiuojasi tuo, kad jos liežuvis išraižytas Donelaičio „Metų“ hegzametru“, – Z.Kelmickaitę finalininkams pristatyti išdrįso mažasis iš „brolių“ – Giedrius Savickas.

Įveikę du atrankos etapus, į finalą pateko 4 stipriausi dalyviai. Beje, visi vyrai. Prie starto linijos jie tarpusavyje kalbėjo, kad nusiteikę labai rimtai ir dėl prizo – 10 tūkst. vertės čekio – jėgų nepagailės.

Tad galima suprasti, kad už kiekvieną netinkamai atliktą užduotį finale bus skiriama net 50 baudos vinių. Tai, pasak laidos vedėjų, apsidraudimas nuo avantiūristų.

Z.Kelmickaitė – vienintelė moteris komandoje, bet baudos vinis už nekokybiškai atliktą darbą skirs kaip tikra darbų vadovė. Be jokio gailesčio. Vinių bus skirta tiek, kad nugalėtoją išaiškins tik „fotofinišas“.

Pasak brolių Savickų, garantuotai bus pasiektas pasaulio rekordas, nes per keletą minučių sukalta beveik 200 vinių.

Finalo su nekantrumu laukiantys laidos vedėjai juokauja, kad, nors ir labai sunku buvo susilaikyti, tačiau milžiniškų valios pastangų dėka pavyko pasiekti, kad šiame projekte nebūtų nei šokių, nei dainų – tik tikra ir kokybiška meistrystė. Broliai Savickai tuo labai didžiuojasi.

Viena iš finalo užduočių – pasidaryti prizą sau pačiam. Kokį prizą susimeistravo nugalėtojas, paaiškės šį šeštadienį 19.30 val. per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.