Sekmadienio „Teleloto“ žaidimas – be Jono Radzevičiaus

Po penktadienio rytą laidų vedėjo Jono Radzevičiaus sukeltos avarijos, rūpesčių turi ir LNK. Renginių ir laidų vedėjas, sodraus balso savininkas su partnere Jurga Ragutskaite čia vedė populiarų žaidimą „Teleloto“.

Svarstoma, ar avariją sukėlęs laidų ir renginių vedėjas J.Radzevičius sekmadienį galės vesti žaidimą „Teleloto".<br>V.Balkūno nuotr.
Svarstoma, ar avariją sukėlęs laidų ir renginių vedėjas J.Radzevičius sekmadienį galės vesti žaidimą „Teleloto".<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2014, 12:58 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:57 AM

LNK televizija ir žaidimo „Teleloto“ organizatoriai bendrovė „Olifėja“ laužo galvą, kuo pakeisti laidos vedėją, nes sekmadienį loterijos entuziastai J.Radzevičiaus neišvys. Per avariją vyras patyrė nežymių sužalojimų – jam nestipriai apdraskytas veidas ir rankos.

Avarijoje sužalotas 67 m. vyras ligoninėje mirė.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas J.Radzevičius buvo neblaivus. 

Bendrovės „Olifėja“ vadovai ir darbuotojai yra sukrėsti ir nuliūdę dėl įvykio penktadienio rytą, kai J.Radzevičius tapo skaudžias pasekmes sukėlusio autoįvykio dalyviu.

Nelaimės aplinkybės iki galo nėra žinomos, todėl bendrovė nesiima daryti skubotų sprendimų.

„Kol įvykis tiriamas, nedarome skubotų išvadų,  – sakė bendrovės „Olifėja“ atstovė Asta Buitkutė.  – Galime tik patvirtinti, kad sekmadienį žaidimas bus rodomas, laimingi kamuoliukai riedės, žaidėjai galės laimėti Aukso puodą su 700 tūkstančiais litų, bus dalijami vasaros prizai, studijoje laimėtojo lauks ir automobilis „Nissan Qashqai“. 

„Su J.Radzevičiumi mums patiems susisiekti nepavyko. Galime tik patvirtinti, kad eteryje Joną laikinai pakeis kitas vedėjas, – sakė A.Buitkutė. – Dėl įvykio labai užjaučiame ir žuvusiojo artimuosius, ir J.Radzevičiaus šeimą. Kol vyksta tyrimas komentuoti daugiau nieko negalime".  

Populiarus žaidimas „Teleloto“ seniau buvo rodomas per TV3. Loteriją yra vedę aktoriai Sigutis Jačėnas, Marius Jampolskis, dailininkas Rimas Valeikis, aktorė Gabrielė Bartkutė bei kiti žinomi veidai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.