Vienišos garsenybės meilės paieškas perkėlė į televiziją

Muzikiniame šou „X Faktorius“ sužibėjusi Anžela Adamovič (27 m.) neria į kitokią kovą. Dainininkė – viena iš keliolikos vaikinų ir merginų, dalyvaujančių naujame TV3 projekte „Meilė ar pinigai?“.

Realybės šou A.Adamovič bandys užkariauti modelio ir aktoriaus Ž.Trato simpatijas.
Realybės šou A.Adamovič bandys užkariauti modelio ir aktoriaus Ž.Trato simpatijas.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 15, 2014, 1:55 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:35 PM

Pirmadienio vakarą Anžela televizorių žiūrėjo sunerimusi. „Aš tiesiog nelabai mėgstu į save žiūrėti, net prisimerkiu. Visada turiu sau pastabų, bet ir pačiai įdomu pamatyti, kaip atrodysiu šiame projekte“, – nusijuokė mergina.

„X Faktoriuje“ ji komisiją ir publiką bandė sužavėti stipriu balsu. Šįkart jo tikriausiai nepakaktų. Su dar septyniomis merginomis Anžela rungsis dėl modelio ir aktoriaus Žilvino Trato simpatijų, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Simpatijų medžioklė

Projekto, kuris nuo pirmadienio iki ketvirtadienio bus rodomas iki pat rudens, laidos jau yra nufilmuotos.

Į simpatijų medžioklę leidosi ne tik merginos.

Projekte dalyvauja septyni vaikinai ir vyrai, kurie irgi turi savo aistrų objektą – įspūdingų formų modelį Jolantą Leonavičiūtę.

Žaidimo taisyklės – ir paprastos, ir painios. TV žiūrovai matys, kaip dalyviai prie žaidimo prisijungia keliais etapais.

Praleidęs dieną su merginomis, vieną jų pakvietęs į pasimatymą, vakare Ž.Tratas apsisprendžia, kuri mergina paliks šou.

Paskutinei pasirinktai merginai jis padovanos simbolinę stiklinę širdį.

Ir čia išaiškės, ar mergina jį viliojo dėl meilės. Jei taip – tuomet ji širdį priims kaip meilės išraišką ir jie kartu paliks žaidimą. Arba ji sudaužys širdį ir išeis viena, širdį iškeitusi į nemažą sumą pinigų. Pagal tokias pat taisykles dėl J.Leonavičiūtės simpatijų rungsis vaikinai.

Rizikingi nuotykiai

Tarp dalyvių – keletas dėl įvairių priežasčių žinomų vardų. Pavyzdžiui, projekte dalyvauja ir buvęs Anželos varžovas „X Faktoriuje“, šio muzikinio projekto laimėtojas Žygimantas Gečas.

Taip pat šokėjas Marius Gaižauskas, kurio pikantiškos nuotraukos su J.Leonavičiūte jau mirga socialiniuose tinkluose, o dar – dvasiniu grožiu Jolantą papirkti bandęs Laimonas Fergizas, anksčiau garsėjęs kaip burleskos šokėjos Eglijos Vaitkevičės mylimasis.

Kaip šioje margoje kompanijoje jautėsi A.Adamovič? Mergina tvirtina, kad tikrai nenusivylė.

„Dėl kiekvieno pasiūlymo dalyvauti TV projekte aš abejojau. „X Faktorius“, beje, irgi nebuvo išimtis. Juk kiekvienas toks nuotykis yra šiek tiek rizikingas.

„Meilė ar pinigai?“ mane sudomino savo idėja. Be to, prodiuseriai mokėjo įkalbėti. Papasakojo, kad projektas bus gražus, o ne vulgarus. Man tai labai svarbu.

Tokiuose projektuose kaip „Kitas!“ ar „Meilės trikampis“ tikrai nesutikčiau dalyvauti“, – pasakojo Anžela.

Galutinai apsispręsti padėjo žinia, kad visos šou laidos bus filmuojamos prabangiame viešbutyje Gran Kanarijoje. Šioje saloje Anželai anksčiau neteko viešėti, o po sunkių darbų labai norėjosi atostogų šiltuosiuose kraštuose.

Sužavėjo modelio išvaizda

Anžela sako, kad nėra linkusi į avantiūras, bet jos dalyvavimo šiame projekte kitaip nepavadinsi.

Į salą ji, kaip ir kitos merginos, išvyko nežinodama, dėl kokio vaikino simpatijų teks rungtis.

„Kai pamačiau Žilviną, jis paliko gerą įspūdį. Tikrai išvaizdus vyras. Atvirai kalbant, nieko apie jį nebuvau girdėjusi.

Jei vaikinas nepatiktų, jo dėmesio siekti būtų kur kas sunkiau. Bet gal kai kurioms merginoms taip ir buvo“, – juokėsi Anžela.

Į Gran Kanariją ji išvyko nusprendusi, jog nemėgins kurti vaidmens ir imtis viliokiškų žaidimų, vaidybos, kad į savo pusę palenktų vaikiną.

Tačiau grįžusi prisipažino, jog moteriškų triukų buvo. „Užsikrėti tuo žaidimu. Nebandžiau susigalvoti vaidmens, bet skirtingoms užduotims reikia skirtingų sprendimų. Kartais būni savimi, kartais – žaidi“, – pasakojo mergina.

Žaidimo dalyvės viena kitai didelio palankumo tikriausiai nepajuto.

Anželos nuomone, normalu, kad konkurencija kiek sumažino galimybes tapti geromis draugėmis.

„Su vienomis geriau sutariau, su kitomis – prasčiau. Jei ne itin gerai sutari, telefono numeriais keistis nėra reikalo.

Nebandžiau vertinti kitų merginų. Nebuvo taip – aha, tos apvalumai didesni, o anos – plaukai gražesni, tai jau viskas, man nėra šansų. Be to, aš linkusi daugiau dėmesio skirti ne išvaizdai“, – nuo atsakymo išsisuko Anžela.

Balso nelaiko ginklu

Galima nujausti, kad Žilvino palankumo ji siekė ir dainuodama – tokiu ginklu būtų kvaila nepasinaudoti.

„Tačiau aš nesutikčiau, kad balsas yra ginklas. Tai – tiesiog mano dalis. Jei vaikinui patinka mano balsas, tai gali paveikti. Bet juk gali ir nepatikti“, – svarstė pašnekovė.

Grįžusi iš filmavimo ji užsiminė, kad su Žilvinu užsimezgė ypatingas ryšys. Kita vertus, visos tokios šnekos gali būti tik reklamos kabliukas.

Ar filmuojant buvo scenų, kurias Anželai labai norėtųsi iškirpti? Pamąsčiusi mergina tikino, kad ne. Tačiau nėra tikra, ar žiūrovai supras jos humoro jausmą.

„Kartais darau dalykus, kurie man atrodo linksmi, o kitiems – tiesiog absurdiški. Jei žiūrovai tai priims teisingai, viskas bus gerai.

Na, nenorėčiau, kad rodytų, kaip aš nikstelėjau koją ar maudžiausi. Bet parodys tai parodys. Ne, ne, buvau su maudymosi kostiumėliu, nieko nepagalvokite“, – nusijuokė Anžela.

Meilė iš pirmo žvilgsnio?

Meilė ar pinigai? Kitokio atsakymo ir sunku tikėtis – Anžela nedvejodama pasirinktų meilę, „nes ją galima rasti tikrai ilgam, o pinigai – čia yra, čia jų nėra“.

Kita vertus, Anžela neabejoja – protingų žmonių pinigai nesugadins, o su kvailais bendrauti jai ir pačiai nesinorėtų.

„Būna, kad turtingi žmonės pasipučia. Pavyzdžiui, nepagarbiai elgiasi su aptarnaujančiu personalu. Esu tai mačiusi. Tai – vienas nepatraukliausių bruožų, kokius gali turėti vaikinas. Aš gerbiu kiekvieną profesiją“, – sakė dainininkė.

Projekto idėja – kad galima susitikti ir įsimylėti per trumpą laiką, savaitę ar net greičiau.

„Visiškai tuo tikiu. Manau, gali pakakti ir dienos. Būna meilė iš pirmo žvilgsnio“, – neabejojo Anžela.

Ar visi projekto dalyviai tikrai neturi antrųjų pusių? Niekas į sielą neįlįs, o televizijoje dažnai kuriamos iliuzijos.

Tačiau Anžela tvirtina, kad į filmavimus išvyko neturėdama širdies draugo – kitaip ji nebūtų sutikusi dalyvauti šiame šou.

„Jei turėčiau vaikiną, o jis užsimanytų filmuotis tokioje laidoje, man tai labai nepatiktų. Nenorėčiau kitam daryti to, kas nepatiktų man pačiai.

Bet aš išvykau tikrai vieniša, todėl jaučiausi rami“, – patikino Anžela.

Dirba vaikų stovykloje

„X Faktoriaus“ finale nusileidusi Ž.Gečui, A.Adamovič su juo vėl susitiko Gran Kanarijoje.

„Šįkart nebuvome varžovai. Bet ir šiaip tarp mūsų nėra jokio pavydo. Po „X Faktoriaus“ dirbame kartu, labai gerai sutariame. Viskas puiku“, – ranka numojo Anžela.

Televizijos išgarsinta mergina šiuo metu dirba vaikų stovykloje – tenka juos ir dainavimo pamokyti.

Tuo pat metu ji koncertuoja ir brandina mintis naujoms dainoms.

„Viskas po truputį eina į priekį. Stovykloje dirbsiu vasarą, o po to vėl grįšiu prie savo muzikos reikalų“, – žadėjo Anžela.

Kameros mėgsta Anželą

Kad ir kokia būtų „Meilė ar pinigai?“ baigtis, dainininkė šio nuotykio nesigaili, tačiau sako, jog neskubėtų eiti į bet kurį pasiūlytą TV žaidimą.

„Šitas tikrai patiko. Be to, atradau Gran Kanariją, kur norisi sugrįžti. Labai jau daug gražių vietų ir pramogų ten“, – šypsojosi A.Adamovič.

Pasiūlymų būti ekrane, kalbama, jai tikrai netrūksta. Ir tai net pačiai Anželai kol kas yra mįslė.

Mergina nežino, dėl kurių savybių yra kviečiama į TV projektus.

„Kol kas pati to neišsiaiškinau. Girdėjau tokius paaiškinimus – esi įdomus žmogus, kameros tave mėgsta. Jei taip, tai gerai. Man tai tikrai malonu“, – gūžtelėjo pečiais A.Adamovič.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.