Rūtos Mikelkevičiūtės naujoji dieta – gėlės?

„Taip nutinka žmogui, kuris daugybę metų dirba televizijoje“, – juokiasi Rūta Mikelkevičiūtė, paklausta apie naujojo LNK sezono pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ laidos anonsą, kuriame ji užkandžiauja gėlių žiedais.

Naujojo LNK sezono klipe R.Mikelkevičiūtė skanauja gėlių žiedus ir kalbasi pati su savimi.
Naujojo LNK sezono klipe R.Mikelkevičiūtė skanauja gėlių žiedus ir kalbasi pati su savimi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2014, 2:48 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:39 PM

Nors jį išvydus jį juoktis nesinori: pokalbių laidos naujo sezono anonsas labai jau makabriškas.

Nuostabiame Šešuolėlių dvaro kieme prie baltai puošto stalo sėdi moteris – pati Rūta. Ji pasipuošusi, pasigražinusi, geros nuotaikos, atrodo labai laiminga ir linksma. Žvanga įmantrūs stalo įrankiai, klega žmonių balsai ir girdisi moterų juokas.

Akivaizdu, kad prie stalo susirinkę Rūtai svarbūs žmonės – žurnalistė su jais emocingai kalbasi, ginčijasi, juokiasi. Nėra ko abejoti: vyksta svarbus vakaras arba šventė?

Tačiau kai kamera atsitraukia – pamatai, kad Rūta sėdi visiškai viena. Ir kalbasi su... niekuo. Ir kelia taurę tuščiai kėdei. Ir, koks siaubas, ji peiliu rėžia per nuostabų vienadienės gėlės žiedą jos lėkštėje, ramiai šakute kelia žiedlapius link burnos ir mėgaujas jais it kokiu saldžiausiu desertu! Makabrišką jausmą dar labiau sustiprina grupės „Queen“ kūrinys „Slightly Mad“.

„Norėjau parodyti, kaip svarbu turėti su kažkuo kalbėtis, turėti bendraminčių, kaip svarbu turėti tą, kuriam tu rūpi, kuris neabejingas tavo žodžiams, mintims, jausmams, – sako Rūta. – Todėl tame anonse ir klausiu: ar kada pagalvojote kas atsitiktų, jei jūsų niekas nesiklausytų? Jei niekas jums neprieštarautų? Jei su jumis visi sutiktų arba tai, ką jūs sakote, niekam nerūpėtų? Jei prie jūsų stalo niekas neprisėstų? Linkiu kiekvienam turėti tokių pašnekovų, su kuriais galėtumėt plepėti iki ryto, su kuriais ginčijantis atrastumėte tiesą ir su kuriais būtų gera tylėti. Naujame sezone laukiu tokių, kurie nebijo pasakyti tai, ką galvoja. O gal net ir parodyti“.

O dėl valgomų gėlių... „Vienadienės ne tik labai gražios bet dar, pasirodo, ir valgomos gėlės. Nebuvau iki tol jų ragavusi, bet jos nustebino puikiu skoniu, primenančiu riešutus. Gal reikės įtraukti į valgiaraštį“, – šypsosi Rūta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.