Pirmagimio laukiantis M. Vitulskis laimėjo vystymo varžybose

Jaunimo numylėtinių „radistų“ Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus provokacijas turės atlaikyti naujo LNK projekto „Norim dar! Su radistais" studijoje susirinkę žiūrovai. Tai paaiškėjo šio pramoginio šou iškilmingo pristatymo metu sostinės „Teatro arenoje“.

LNK projekto „Norim dar! Su radistais" pristatymo ir pirmosios laidos filmavimo akimirkos.<br>Tomo Bauro nuotr.
LNK projekto „Norim dar! Su radistais" pristatymo ir pirmosios laidos filmavimo akimirkos.<br>Tomo Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2014, 5:29 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 1:44 PM

Čia filmuojama pirmoji laida. „Bus taip pat gerai kai radijuje, tik su vaizdu", - pradėjo laidos vedėjai J.Nainys ir R.Mackevičius. Jie pažadėjo, jog laidose bus daugybė provokacijų.

Vieną jų turėjo patirti dainininkas Merūnas Vitulskis. Kartu su J.Nainiu jis lenktyniavo, kuris vyras greičiau suvystys žaislinį vaiką. Nugalėjo Merūnas, kuris su žmona Erika kaip tik laukia pirmagimio.

Jos kūrėjai skelbia, jog tokio projekto Lietuvos žiūrovai dar nėra matę. Rugsėjį startuojantis šou LNK eteryje pažers galybę prizų, šmaikščių situacijų ir staigmenų žiūrovams, kurie ir taps pagrindiniais šou dalyviais.

„Šis formatas – ypač sudėtingas, dinamiškas, veiksmo čia daugiau, nei žodžių ar dainų, – šypsosi kūrybos namų „Elitaz“ ir šio projekto prodiuseris Gediminas Jaunius. – Kiekvienam vedėjui ar vedėjų duetui teks atskiros rubrikos – visai taip pat, kaip ir originaliame šio projekto formate Didžiojoje Britanijoje“.

Pirmojoje laidoje staigmenos sulaukė į laidos studiją atvykusi kūno kultūros mokytoja Alvyda. Jai laidos vedėjai dovanojo Ingos Valinskienės dainą.

„Tikėtis mūsų skambučio šiandien tiesiogiai iš „Norim dar! Su Radistais“ gali bet kuris Lietuvos gyventojas – , – sako laidos vedėjų duetas R.Mackevičius ir J.Nainys. – Pristatome ir dar vieną svarbų mūsų projekto dalyvį – „Superkompiuterį“, kuris keliaus per Lietuvą.“

„Norim dar! Su Radistais“ kuriamas pagal Didžiojoje Britanijoje liaupsinamą TV projektą „Saturday Night Takeaway“ ir jo formatą, kuriam ne kartą plojo „BAFTA“, „British Comedy Awards“, „UK National Television Awards“ ir kitų svarbiausių TV apdovanojimų ceremonijų publika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.