Triko apsitempusi Lina Rastokaitė pribloškė šou komisiją

Viena iš netrukus startuosiančio BTV šou „Muzikinė kaukė” dalyvių Lina Rastokaitė įkūnijo pasaulinio lygio žvaigždę Madoną. Žvaigždžių stilistas Ruslanas Rybakovas aktorę Liną Rastokaitę pavertė tikra pop karaliene.

L.Rastokaitė įkūnijo Madoną.
L.Rastokaitė įkūnijo Madoną.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-18 10:28, atnaujinta 2018-01-30 14:54

Serialų aktorė įsikūnijusi į Madoną bei apsirengusi figūrą išryškinančiu kostiumu atskleidė savo liekną figūrą. Paklausus kaip „Muzikinės kaukės” dalyvė puoselėja savo dailias kūno formas, Lina nusijuokia: „Valgau ir lieknėju. Dailios figūros paslapties nėra. Tam, kad būčiau liekna aš nieko nedarau, tiesiog tokia jau esu.”

Po pirmojo pasirodymo, kuriame įkūnijo pop karalienę Madoną, Lina Rastokaitė laukia naujų filmavimų ir iššūkių. „Su nekantrumu laukiu, kuomet galėsiu įsikūnyti į kitus ne tik užsienio, bet ir Lietuvos artistus. Muzikinis šou man yra be galo įdomus, nes tai susiję su tuo, ką darau gyvenime. Nors esu aktorė, tačiau šis projektas man, kaip ir kitiems dalyviams, yra iššūkis. Dalyvavimas čia suteikia galimybę gilinti ir plėsti ne tik aktorines, bet ir vokalines žinias”.

Linos Rastokaitės pasirodymą Madonos kaulyje „Muzikinė kaukės” žiūrovai išvys jau spalio mėnesį per BTV.

„Muzikinė kaukė“ kuriama pagal garsaus formatų kūrėjo „Endemol“ formatą „Your Face Sounds Familiar“. Muzikinio šou vedėjas Algis Ramanauskas. Laidos dalyvių pasirodymus vertins keturi komisijos nariai: Vytenis Pauliukaitis, Radži, Asta Baukutė ir Mantas Stonkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.