Beatos Tiškevič laidoje „Mėnulio fazė“ - nepridengtas spenelis

Laidos „Mėnulio fazė“ filmavime su viešnia Beata Nicholson kalbėdamas apie populiarią erotinę knygą, laidos vedėjas Andrius Rožickas iš dėžutės netikėtai ištrauks butaforinę krūtį. Taip laidos dekoracijas papildys ant stalo pūpsanti tikroviško dydžio liūliuojanti rausva krūtis.

Laidos akimirka.<br>LRT nuotr.
Laidos akimirka.<br>LRT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2014, 3:44 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 9:00 AM

A.Rožickas: „LRT televizijos eteryje – krūtis, kur tai matyta! Bet krūtys savaime juk nėra vulgaru, kur bepasisuksi krūtų visur pilna – gipsinės muziejuose, metalinės Europos miestų skveruose, o šiltuoju metų laiku besiveržiančios iš damų atvirų palaidinių. Be to, krūtis ant „Mėnulio fazės“ laidos stalo pūpsos kaip butaforinis dirbtinio juoko mygtukas. Ant stalo turiu ir medinę ranką, kuri kartais puikiai pasitarnauja drausminant ar giriant laidos partnerę ir svečią. Laidos dekoracijoms ir atskiroms detalėms skiriame didelę reikšmę“.

Trečia A.Rožicko ir Beatos Tiškevič laida, pasieksianti žiūrovų akis ir širdis jau šį sekmadienį, bus kaip reikiant pasiutusi. Įsitaisęs ant „Mėnulio fazės“ foteliuko kartu kikens Andrius Mamontovas – iš netikėtai užsukusio svečio jis tapo laidos ambasadoriumi.

Prie šios visai ne šventos trijulės prisijungs ir maloniai nusiteikusi B.Nicholson su pačiu ramiausiu pasaulyje šunimi. Taip pat studijoje pasirodys „Jama&W“, kurie čia laidoje išgyventus įspūdžius pavers smagiai ritmingomis eilėmis.

Jau šiandien, sekmadienį, 21:00 per LRT televiziją kuoktelėjusi laida „Mėnulio fazė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.