Beatos Tiškevič-Hasanovos karjeroje - netikėtas posūkis

Beatos Tiškevič-Hasanovos gerbėjai galės ilgiau mėgautis aktorės ir laidų vedėjos talentu. Nuo šio sekmadienio ją bus galima matyti ne tik per televiziją, bet ir girdėti per radiją.

Nuo šiol Beatą bus galima matyti ne tik per televiziją, bet ir girdėti per radiją.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Nuo šiol Beatą bus galima matyti ne tik per televiziją, bet ir girdėti per radiją.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 4:12 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 8:26 PM

Kiekvieną sekmadienio vakarą pasibaigus laidai „Mėnulio fazė“, kurią Beata veda su Andriumi Rožicku, aktorė „persikels“ į LRT radijo laidą „Paraštės“, kur jos partneris bus laidos autorius Richardas Jonaitis. „Paraščių“ premjera – jau šį sekmadienį 22 val.

„Kas savaitę rinksime pačią laimingiausią mūsų klausytojų istoriją ir už tai dar padovanosime kokių gražių dovanų. Norisi kuo daugiau šilumos ir pozityvumo skleisti savo laida“, – sako R.Jonaitis, iki šiol pažįstamas kaip LRT Opus laidų vedėjas ir LRT televizijos „Labo ryto“ reporteris.

Kodėl savo laidai Richardas pasirinko Beatą? „Dar tuomet, kai savo vedamoje radijo laidoje „Švelnūs tardymai“ ėmiau interviu iš Beatos, man vis sukosi mintis, kad būtų galima kažką bendro su Beata nuveikti radijo eteryje, o pasirodo, jai irgi. Kai pasiūliau, ji iš karto sutiko, ir dar, spėju iš guvaus balso, ir apsidžiaugė, – atskleidžia Richardas. – Manau, kad tai bus labai jauki, šilta ir tikra bei nuoširdi laida.“

„Paraštės yra tai, ką prisimenam iš savo senų storų sąsiuvinių. Visi juokingi, liūdni, kartais ir begėdiški piešinėliai budi paraštėse ir laukia mūsų, kol mes vėl atsiversim seną matematikos sąsiuvinį ir prisiminsim juos. Paraštės atspindi mus ir mūsų būsenas. Todėl mūsų „Paraštėse“ mes kalbėsim ne apie tai, ką regi kiekvienas, o apie tai, kas liko nepaliesta, galbūt nesvarbu ar keista, bet mums patiems reikšminga.

Į laidas kviesime amžinus gyvenimo moksleivius – pirmūnus ar neklaužadas, ir gęstant žibintams ar lyjant pašėlusiam rudens lietui, kalbėsime apie svajones, patirtis, muziką, artėjančius renginius“, – pasakoja R.Jonaitis.

Laidos rengėjai žada, kad „Paraštėse“ bus ir muzikos – tokios, kuri per savaitę jiems patiems buvo įdomiausia ir mieliausia, kaskart bus stengiamasi atrasti naujų ir įdomių lietuviškos muzikos pavyzdžių.

„Turėsime svečių, kurie vienaip ar kitaip susiję su jaunais žmonėmis, patys yra jauni, arba dirba su jaunais žmonėmis ir nebūtinai visą laiką tai bus tik linksmos laidos, nes ir gyvenimas Lietuvoje nėra vien linksmas. Realu, jog kreipsime dėmesį ir į kai kurias socialines problemas. Be to, būtinai laidos metu telefonu bendrausime su žmonėmis iš visos Lietuvos, juk mus girdi visoje šalyje “, – pasakoja R. Jonaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip alkoholio, tabako vartotojai stiprintų gynybą?