A. Ivanauskas Trakuose gamino tobulus pusryčius

lrytas.lt

Oct 25, 2014, 1:38 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 5:11 PM

Alfas Ivanauskas kartu su VMG komanda šeštadienio rytą praleido Trakuose, kur tiesiogiai buvo filmuojam kulinarinė pusryčių laidą. „Lietuvos ryto“ televizijos laidą kulinaras paskyrė tobuliems pusryčiams – jos metu buvo pasiūlytos originalios idėjos pusryčiams su šeima, o profesionalus treneris patarė, ką derėtų rinktis pusryčiams ir ko vertėtų vengti. Laidos metu taip pat buvo pristatytas naujausias VMG rudens žurnalas-albumas.

Transliacijos metu filmavimo komandą sudarė 20 žmonių, o visa buitinė technika buvo atvežta iš naujos VMG kulinarinės studijos Vilniuje. Laidos filmavimą stebėjo Trakų svečiai, kurie Alfui atnešė dovanų pusryčiams. Transliacijos metu VMG facebook profilyje vyko pusryčių konkursas ir žiūrovai galėjo kelti savo pusryčių nuotraukas į VMG facebook paskyrą. Nugalėtojams atiteks Alfo autografu papuošti VMG žurnalo-albumo rudens numeriai. Jei nespėjote įsijungti laidos tiesiogiai, įrašą galite rasti “Lietuvos Ryto” TV archyve, adresu: https://tv.lrytas.lt/zyme/vmg

Daugiau nuotraukų (1)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.