Ką dulkių siurblio žarna veikė Vitalijaus Cololo kelnėse?

Aktorių, TV3 laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ vedėją Vitalijų Cololo ištiko itin keista bėda – pas gydytojus žinomas vyras atvyko rankoje laikydamas dulkių siurblį, kurio žarnoje įstrigęs jo vyriškas pasididžiavimas.

V.Cololo prieš filmavimo kameras pateko į nepatogią situaciją.<br>Kadras iš serialo.
V.Cololo prieš filmavimo kameras pateko į nepatogią situaciją.<br>Kadras iš serialo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2015, 11:17 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 7:29 PM

Tokį vaizdą išvydo „Baltijos-Amerikos klinikos“ gydytojai: dulkių siurbliu nešiną, bėdos ištiktą žinomą vyrą, kurio veide – gėda ir sumišimas. Retas vyras norėtų pakliūti į tokią situaciją, į kokią pateko V.Cololo.

Laimei, tai – ne tikras V.Cololo gyvenimas, o tik dar viena kurioziška TV3 komiško medicinos serialo „Rezidentai“ scena. Į eterį serialas sugrįžta jau sausio 12 dieną, 21 val. Scena, kurią suvaidino serialo kviestine žvaigžde tapęs humoristas, eterį išvys jau netrukus.

Ar toks pikantiškas vaidmuo V.Cololo nesukėlė nepatogumo? „Visiškai ne. TV3 televizijoje aš dirbu jau penkiolika metų, galiu priskirti save prie televizijos pensininkų. Mano nuomone, nėra gėdingų personažų, tai yra darbas, ir tiek. O jei žmonėms tai patinka, juokinga, – aš tik už!“ – neslepia V.Cololo.

Visada geros nuotaikos nestokojantis žinomas aktorius nepasimeta paklaustas, ar kada buvo susimąstęs apie tokį vyriško pasididžiavimo didinimo metodą, kokį jam teko panaudoti „Rezidentuose“. „Visokiausių patarimų vyrams – pilnas internetas. Man, asmeniškai, nebūtų kilusi tokia mintis. Aš dar spėju grįžt pas žmoną. Ji žino, ką daryti“, – juokauja aktorius.

Apie intymius dalykus žmonės dažniausiai garsiai nekalba, tačiau Vitalijus su šypsena prisipažįsta, kad yra girdėjęs įvairiausių istorijų: „Girdėjau, kad anksčiau moterys, norėdamos, kad vyras pas kitas nenueitų, jam dėdavo spyną ant sėklidžių.“

TV3 žiūrovai „Rezidentuose“ išvys ne tik pamėgtus serialo personažus, kuriamus R.Rudoko, Dž.Siaurusaičio, A.Vilutytės ir kitų, bet ir galybę kviestinių žvaigždžių. Komiškame medicinos seriale jau nusifilmavo N.Bunkė, G.Juodeika, G.Šapiro-Bilas, V.Blekaitis ir kiti.

Iki ašarų prajuokinantis humoras, kurioziškos situacijos ir nepriekaištinga aktorių vaidyba – visai tai ir dar daugiau žiūrovų laukia komiškame seriale „Rezidentai“ jau nuo sausio 12 dienos pirmadieniais−ketvirtadieniais 21 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.